من مادربورد biostar ta890fxe دارم و هر کار میکنم ویندوز7 64بیتی روش نصب نمیشه و پیغام که میده اینه که ویندوز 64بیتی براش sign نشده و 32بیتی sign شده,کسی میدونه چه کار میشه کرد؟درایور هم رو cd داره بایوس هم update کردم
Printable View
من مادربورد biostar ta890fxe دارم و هر کار میکنم ویندوز7 64بیتی روش نصب نمیشه و پیغام که میده اینه که ویندوز 64بیتی براش sign نشده و 32بیتی sign شده,کسی میدونه چه کار میشه کرد؟درایور هم رو cd داره بایوس هم update کردم
کجا این پیغام رو میده؟ از کجا ویندوز رو نصب می کنی؟
فرق نداره هم از داخل ویندوز هم با سی دی بوت که میاد بالانقل قول:
هاردتون چیه؟شما بایوسو اپدیت کنین.
اقا شما پست منو بخون بعد جواب بدهنقل قول:
من ویندوز سون رو وقتی نصب میکنم آخرین بار که سیستم ریست میشه ویندوز تو پایان نصبه که بالا بیاد این پیغام رو میده :the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click ok to restart the computer, and then restart installation
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
در ضمن سیستمم رو با نرم افزار ماکروسافت چک کردم میگه مشکلی برای نصب 7 نداره. کسی میدونه مشکل چیه؟
مشخصات کامل سیستم از جمله cpu رو بنویسید ممکنه cpu تون 64 بیت رو پشتیبانی نکنه
نقل قول:
الان رو همین سیستمم xp 64bit نصبه. در ضمن من سون 32 بیتم نصب کردم همین پیغام رو داد.
cpu: intel core 2Quad @6600 @ 2.40GHz
VGA: NVIDIA Quadro FX 560
RAM: 4GIG
mainboard:Asus P5KC
سیستم شما ظاهرا مشکلی نداره
چقدر فضا برای نصب سون اختصاص میدید؟
دوست عزیز ممنون از پیگیریت. من 30 گیگ فضا اختصاص دادم.یک درایو با ظرفیت 30 گیگ. این پیغام رو تو مرحله ی آخر زمانی که تو نصب سرویس ها هستش میده.نقل قول: