سلام به همه
داروئي ميشناسيد كه بتونه بدون نياز به عمل جراحي پسر و به دختر تبديل كنه ؟؟يعني روند تبديل جنسيت رو سرعت بده و نيز نيازي به جراحي نداشته باشه ؟؟ ممنون
Printable View
سلام به همه
داروئي ميشناسيد كه بتونه بدون نياز به عمل جراحي پسر و به دختر تبديل كنه ؟؟يعني روند تبديل جنسيت رو سرعت بده و نيز نيازي به جراحي نداشته باشه ؟؟ ممنون
خير همچين چيزي وجود نداره تغير جنسيت خيلي طولاني تر و پيچيده تر از اون چيزيه كه شما فكر ميكنيننقل قول:
سلام YouhaNNaنقل قول:
ببین تو افرادی که به اصطلاح ترنـ سـ کـ شوال هستند یه سری استعداد برای اغییر جنسیت وجود داره که با دارو و هورمون نمیشه تغییرش داد . به همین خاطره که افرادی که این خصوصیت رو درونشون دارند درگیر مشکلاتی فراتر از این دوگانه بودنشون هستند .
هیچ دارویی در این زمینه وجود ندارد :41:نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنونم كه پاسخ سوالمو داديد اما خب خيلي علائمو دارم بعدس هم اينكه خب خيلي چيزا تحت تاثير هورمونه مگه نه ؟ البته جسارت نباشه نميخوام فرمايش شما رو رد كنم چون واقعا خودم اطلاعات پزشكي ندارم ولي مهمترين آرزوم اينه دختر شم . اما خب عمل جراحي هم نميتونم بكنم لطفا اگه راهي به نظرتون ميرسه بفرمائيد . متشكرم
بدون عمل جراحي اين كار انجام پذير نيست مگر اينكه فرد بخواد فقط از لحاظ روحي دختر بشه و جنبه فيزيكي بدن براش مهم نباشهنقل قول:
هیچ دارویی در این زمینه وجود ندارد
سلام نميدونم تي اس يعني چي ؟ لطفا توضيح بديد . تو اين سايت ظاهرا بعضيا منو احمق ميخونن بعضيا چيزاي عچيب ميگن بعضيا كمك تنها قصدشونه و بعضيا فقط توهين و لياقت هاي خودشونو مرور ميكنن اما من واقعا صادقانه گفتم مشكل دارم و كمك ميخوام .نقل قول:
ببين دوست عزيز آدم وقتي مصمم به انجام كاري ميشه نبايد حرفاي منفي ديگران روش اثر بذارهنقل قول:
سلام نميدونم تي اس يعني چي ؟ لطفا توضيح بديد . تو اين سايت ظاهرا بعضيا منو احمق ميخونن بعضيا چيزاي عچيب ميگن بعضيا كمك تنها قصدشونه و بعضيا فقط توهين و لياقت هاي خودشونو مرور ميكنن اما من واقعا صادقانه گفتم مشكل دارم و كمك ميخوام .
تغير جنسيت از لحاظ شرعي و قانوني كاملا آزاد هست
و هر كس ميتونه طبق قانون هر جنسيتي رو كه ميخواد انتخاب كنهنقل قول:
از نظر امام خمینی(ره) و حدود ده تن از فقیهان شیعه مانند آیتالله خامنهای و آیتالله سیستانی، تغییر جنسیت مجاز است و حرام نیست /منبع:کد:http://bahardin.mihanblog.com/post/411
اما عرف جامعه ما كمي اين مسله رو به سختي ميپذيرن اما شما كه تو تصميمتون مصمم هستين نبايد بذارين اين چيزا روتون تاثير بذاره
در ضمن دوست عزيز سنتون رو برام بگين تا بيشتر بتونم كمك كنم:10:
خواهش میکنمـنقل قول:
ببین دوست من ، خوشحالم که به جای غصه خوردن و سرکوب حسی که داری سعی در پیدا کردن راه حلی برای به ارامش رسیدن هستی و مطمئن باش دوستانی که اینجا باهات هم صحبت هستند شاید شبیه تو نباشن ولی درکتـ میکنن . به نظر من افرادی که ناراحتت میکنن، باید دلیلی واسه پیشرفتت بشن !
یادم میاد TS ها یه انجمن داشتند چند وقت پیش که مثل همین فروم درباره سوالاتشون بحث و تبادل نظر میکردند . گشتم پیداش نکردم . اما :نقل قول:
من آسمان را آبی میکنم.برای خودم.
تو آسمان را آبی کن.برای خودت.
شاید که او هم برای خودش دست به کاری بزند!!!
یه نگاهی اینجا بنداز سوالاتی مشابه سوالت هست :
اینم به بلاگیه که به عنوان انجمن فعالیت میکنه :کد:http://mehrdad24.blogfa.com/post-11.aspx
بازم میبینم اون انجمنو پیدا کردم بهت میخبرمـ :46:کد:http://www.irants.blogfa.com/
::..::..::..::..
Why!? :18::13:نقل قول:
dr_sohrab
مودونوم ولی نموگوم
ببین دوست عزیز شما داری احساسی تصمیم میگیری
مطمئن باش اگه بری پیش پزشکها اونا هم بهت میگن این کار رو نکنی
برای تغییر جنسیت حتما باید یه سری علائم در شما وجود داشته باشه تا بتونید جنسیت خودتون رو عوض کنید.
البته شما هنوز نگفتید چه علائمی در بدن شما وجود داره!
شاید این علائمی که در شما وجود داره کافی نباشن!