سلام دوستان
لطفا به من کمک کنید که چطور میتوان قابلیت frequent ویندوز را غیر فعال کنیم و همچنین سابقه آهنگ های گوش داده شده در برنامه KM player با تشکر
Printable View
سلام دوستان
لطفا به من کمک کنید که چطور میتوان قابلیت frequent ویندوز را غیر فعال کنیم و همچنین سابقه آهنگ های گوش داده شده در برنامه KM player با تشکر
سلام
ضمن تبریک عضویتتون
برای Frequent رو تسکبار کلیک راست کنید و properties بعد برید به تب Start Menu تیک گزینه های پایینی رو بردارید و ok کنید.
برای KM هم ...رو صفحه KM کلیک راست کنید و Option بعد Prefernces
بعد زیر شاخه General رو باز کنید و برید رو Repeat/play list تو صفحه سمت راست تیک گزینه clear default play list item on exit
رو بردارید و ok کنید.
سلام
ممنون از پاسخ سریع شما سال خوبی برای شما آرزو می کنم
فکر کنم بد نباشه روش غیر فعال کردنFrequent رو در ویندوز 8 که خودم دنبالش بودم رو اینجا بگم.
روش کار تقریبا مثل ویندوز 7 هست یعنی اول رویتسکبار کلیک راست کنید و properties رو انتخاب کنید ام حالا باید به تب jump list رفته و تیک گزینه دوم یعنی store and display recently opened items in Jump List رو بردارید.
(البته همونطور که ملاحضه می کنید می تواند این ویژگی رو کامل غیر فعال نکنید و تنها تعداد رو تغییر بدید مقدار پیشفرض 10 است.)
در صورت تمایل به حذف My recent place از منوی Favorites کافیست روی my recent راست کلیک کنید و Remove را انتخاب کنید