تبدیل USB برای وصل کردن دسته میکرو و سوپرنینتندو به کامپیوتر
سلام دوستان
همون طور که از اسم تاپیک معلوم هست میخوام یه دسته سوپرنینتندو (SNES) رو از طریق USB به کامپیوتر وصل بکنم. یه جستجو توی گوگل زدم به نتایج جالبی رسیدم که بهترینش این مقاله هست :
کد:
http://up.--------.com/images/vvaahzsvt6znffc7d3r.zip
منبع :
کد:
http://www.raphnet.net/electronique/snes_nes_usb/index_en.php
واقعا ممنون میشم که کمکم بکنین این مدار رو اجرا بکنم.
مواد مورد نیاز هم اینا هستن :
کد:
U2: Atmega8 microcontroller. ATMEGA8-16PC, ATMEGA8-16PI, ATMEGA8-16PJ or ATMEGA8-16PU. Dont use an ATMEGA8L-*, the 12Mhz clock would be too high.
R1: 1.5k resistor. Ordinary carbon film 1/4 watt resistors will do.
R2, R3: 68 ohm resistors. Ordinary carbon film 1/4 watt resistors will do.
D2, D3: 3.6 volts zener diodes.
R4: Do not install, not used anymore.
D1: Do not install, not used anymore.
Y1: 12 Mhz crystal.
C2, C3: 27 pf capacitors. If the crystal datasheet recommends another value, use it instead.
C1: 10uf capacitor. Install it near the ATmega8.
JP1, JP2: Jumpers. You can also use dip switches, ordinary switchs or solder bridges.
J2: 6 pin header, 2.54mm spacing. Needed for programming the ATmega8.</B>
حالا یه چند تا سوال n00b دارم :31:
اولا اینجا چند تا آی سی نوشته که فقط یکیشون کافیه. فرقشون چی هست؟ مثلا از لحاظ قیمت یا قابلیت فلش کردن مجدد و ...
دوما این مقاوت ها که نوشته 1/4 watt یعنی چی؟ یعنی 25 صدم وات یا منظور چی هست؟
سوما من این مدار رو یه کم بررسی کردم ولی راستش یه کم گیج شدم. این 5 ولت هایی که به یه دایره کوچیک ختم میشن و جی ان دی ها رو باید چی کار کنم؟ همشون رو باید به هم وصل بکنم؟ یعنی 5 ولت ها به هم و جی ان دی ها به هم؟ درسته؟
این C1 چی هست که باید نزدیک آی سی نصب بکنم؟ به نوعی ایزوله نیست؟ یعنی به نظر میاد اصلا توی مدار دخالتی نداره! یا شاید من متوجه نمیشم.
توی مواد لازم نوشته که توی این نقشه دیگه لازم نیست که R4 و D1 رو نصب بکنم. با این حساب فقط باید پایه 7 (VCC) و پایه 11 (PD5) آی سی رو به هم وصل بکنم و هر دو رو به 5 ولت. درسته؟
با توجه به این جمله که توی آموزش اصلی هست :
کد:
Step 3: If you will be using a NES gamepad, close JP1 with a solder bridge or a small piece of wire. For DB9 gamepads, close JP1 and JP2. Refer to the pictures on the right for examples.
و از اونجایی که من فقط میخوام از دسته سوپر نینتندو (SNES) استفاده بکنم (نه NES)، با این حساب میتونم پایه های 14 (PB0) و 15 (PB1) و 16 (PB2) رو کلا حذف کنم؟
این J2 چی هست؟ به نظر میاد که برای برنامه ریزی (مجدد در آینده بر روی مدار) آی سی باشه. ولی من که میخوام یه بار برنامه ریزی کنم تموم بشه بره پی کارش. اگه این طوری هست پس میتونم پایه یک آی سی (Reset) رو کلا حذف کنم؟ و در واقع اول فایل هگز رو بزنم توی آی سی بعد بندازمش روی مدار.
کد:
Step 4: Connect the USB and ISP cables. Use you programmer to program the hexfile into the ATmega8. Next, set the fuses bytes (High byte=0xc9, low byte=0x9f).
اینم از فیرم ویر که باید بزنم توی آی سی. توش سورس کدش هم موجود هست :
کد:
http://up.--------.com/images/cih1b4nd8iie646oop9i.zip
حجم فایل هگز 18 کیلوبایت هست یه کم به نظروتون کم نیست؟ یا کافی هست :31:چون سایت اصلیش فیل هست میگم شاید درست دانلود نشده. نظرتون چیه؟