سلام
من یه نرم افزاری میخوام که بتونه بصورت مجازی رایت کنه ( روی دی وی دی خام مجازی )
به جز نرم افزار Phantom Burner
ممنون
Printable View
سلام
من یه نرم افزاری میخوام که بتونه بصورت مجازی رایت کنه ( روی دی وی دی خام مجازی )
به جز نرم افزار Phantom Burner
ممنون
يه روش که خودم انجام ميدم رو ميگم. برنامه نرو رو که نصب کردي و ميدوني کارش چيه؟!
در جايي که ليست رايتر يا رايترها رو بايد انتخاب کني که عمل رايت انجام بگيره ، در همون قسمت يه گزينه با نام Image Recorder هم داره که بايد اونو انتخاب کني . بعد مثله يک رايتر مجازي اطلاعاتت بصورت فايل ايميج ISO در مياد. بعد ميتوني ايميج رو با نرم افزار کم حجم و رايگان زير که بصورت درايو مجازي هست باز کني .
MagicISO Virtual CD/DVD-ROM
کد:http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm
سلام. ببخشید سوال می کنم.ولی در رابطه با همین مورده! خواستم بینم اصلا به چه کاری میاد؟ یعنی ایمیج مجازی درست می کنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این نـــــرم افزار در حقیـــــقت یک رایتر و یا ایمیج ریــــــدر بصورت مجازی ایــــجاد میکنه که شما می تــــونید فایلهای ایمــــیجتون رو بوسیله این درایور مجـــازی Mount کنید و یا اجرا کنید . همچنین قابلیـــــت رایت CD یا DVD رو هم داره .
موفق باشی :11:
سلام.
Magic ISO هم عالیه. همه چیز رو ISO میکنه:
کد:http://www.magiciso.com/download.htm
تشکر دوست عزیز.:11:نقل قول:
خوب با Virtual CloneDrive هم میشه درایو مجازی ایجاد کرد البته فقط برای mount.
با نرو هم میشه هم ایمیج درست کرد و هم ایمیج رو رایت کرد.:22::7::33:
ببخشید اینم بگم که با POWERARC میتونید از هر فایلی که دوست داشتید ایمیج درست کنید و اگر هم دوست داشتید boot able
ببخشید یه سوال؟
یعنی همه این کارها درایو مجازی، mount اینا فقط برای استفاده از فایل ایمیج هست !!!
چون با برنامه PowerISO بدون استفاده از درایو مجازی و mount این حرفا خیلی راحت میتونید از فایل ایمیج استفاده کنید
یعنی دقیقا وقتی روی یه فایل ایمیج کلیک می کنید انگار دارید با یه فایل EXE کار میکنید
اگر مشکل تون فقط کار با فایل ایمیج هست پیشنهاد میکنم حتما از این برنامه استفاده کنید
بله با این نرم افزار اضافه تر از این حرفا میشه ازش کار کشید
نرم افزار virtual cd هم فکر کنم کار شما رو راه بندازه