یه قسمت از بالای دیوار حیاط ما هست که میخوام ازین گیاه های خزنده که روی دیوار رو می پوشونه استفاده کنم.
اسمش رو نمیدونم.
Printable View
یه قسمت از بالای دیوار حیاط ما هست که میخوام ازین گیاه های خزنده که روی دیوار رو می پوشونه استفاده کنم.
اسمش رو نمیدونم.
کسی سراغ نداره؟
گل چسب باید توی سایه باشه و خودش خود بخود میچسبه
پاپیتال هم که از چیزی بالا میره و اگه دیوار تکیه گاه داشته باشه پاپیتال بهتره
اگه قسمت کوچیکیه، نیلوفر بکار که فک نکنم بیرون بفروشن و بصورت دانه شاید پیدا کنی، ولی من دارم
باغچه مون جنوبی هست و اون دیواری که من میخوام پوشونده بشه هم آفتابگیر.نقل قول:
پاپیتال هم میتونی بکاری، البته رنگ بندی تیره تر هم داره
گیاهی است از تیره Araliaceae بالا رونده با برگ های همیشه سبز متناوب قبلی شکل با پنجه ای در انتهای شاخه های بارور خوشه ای آن گل زرد می روید که پس از بارور شدن به میوه سته و آبی رنگ تبدیل می شوند. این گیاه تا حدی سمی است و به شکل وحشی روی صخره ها ،در جنگل ها و روی دیوارها می روید . اغلب آن را به عنوان گیاه تزیینی می کارند و چند نوع پرورشی از آن وجود دارد. برگهای آن مصرف دارویی دارد که آن را با دست چیده و در مقابل آفتاب در جایی که هوا جریان دارد خشک می کنند.
پس از خشک شدن برگ ها رنگ تیره و طعم تلخ خود را حفظ می کنند. میوه و برگ های این گیاه محتوی تانن ها ،ساپونین ها،یک نوع گلوکوزید بنام هدرین ، اسید های آلی و ید هستند.این مواد روی فعالیت قلب و قابلیت نفوذ پذیری وریدها تاثیر گذاشته و در صورت مصرف ، به مقدار کم عروق را گشاد می کند.مصرف آن به مقدار زیاد منقبض کننده است و ضربان قلب را کند می کند .و موجب مسمومیت شدید می شود این گیاه فقط باید زیر نظر پزشک مصرف شود. جوشانده آن در تسکین ورم مجاری تنفسی موثر بوده ، سرفه را آرام می کند و به عنوان کمک درمانی در بیماری های ریوی به کار می روند.
این گیاه همچنین فعالیت کیسه صفرا و کبد را تحریک می کند . برگ های خرد شده تازه گیاه و جوشیده آن در کمپرس زخم هایی که به سختی خوب می شوند به کار می رود . همچنین برگ های خرد شده را برای از بین بردن پوست های مرده کف پا استفاده می کنند .این گیاه در عین حال می تواند باعث تحریک و آسیب پوست های حساس شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیچ امین الدوله (Lonicera caprifolium) : پیچ امین الدوله درختچه ای بالا رونده و از گیاهان بومی اروپا و آسیای غربی بوده است که سال هاست به عنوان گیاه زینتی در ایران کاشته می شود. برگ های این گیاه بیضی شکل است. این گیاه گل های بسیار خوشبویی دارد که در اوایل بهار به رنگ سفید می شکفد و سپس به رنگ های شکری و زرد درمی آید. میوه آن در پاییز می رسد و رنگ آن نارنجی یا قرمز است. پیچ امین الدوله، گیاهی زیباست و در بسیاری از مناطق ایران برای پوشاندن دیوارها و حصارها کاشته می شود.
این گیاه در مقابل سرما مقاوم است، در مناطق آفتابی یا نیمه آفتابی به خوبی رشد می کند و با کاشتن بذر، قلمه زدن یا خوابانیدن زیاد می شود. در گذشته از برگ ها و گل های پیچ امین الدوله در طب به عنوان گیاه دارویی استفاده می کردند.
پیچ امین الدوله همون گل یاس هست، ما توی خونمون داشتیم و بوی خوبی داره و وقتی پا به حیاط بزاری بوشو احساس میکنی
برگ ریز زیاد ی داره و همیشه دورش برگه و ما بخاطره همین :41:،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیاه خزنده درد سر خودش رو داره...بهت از الان می گم احتمال اینکه مارمولک ببینی زیاد هست...حالا خود دانی..........
جدی؟نقل قول:
من چند روز پیش گیاه گل چسب یا مو چسب گرفتم.
حالا مارمولک برای چی؟ باغچه ما همینجوری مارمولک داره.
آبشار طلایی، برگ اناری، امین الدوله، گل شرابی(در صورت امکان ترکیب با هم)
دوست عزيز ما توي حياطمون ديوارها با همين برگ چسب پوشيده شده، من اطلاعات باغباني ندارم ولي همين اندازه ميدونم كه اين گياه با تابش افتاب رشد بيشتري داره و قسمتهاي افتابگير سبزتر و پر برگ تر إز قسمتهاي توي سايه است. إز طرفي اينو هم بدونيد كه اگه نماي خونه تون سنگ يا اجري هست كه دوست نداريد پوشيده بشه اين گياه به درد كارتون نميخوره چون بعد إز چندسال مسيري رو كه دلش بخواد ميره، زياد قابل كنترل نيست. اگرچه زيبايي خودشو داره و براي تابستان پوشش بسيار خنكي براي خونه محسوب ميشه.