ویروسی شدن سیستم توسط فایل PDF
سلام دوستان عزیز .دیشب وقتی یک ایمیل روباز کردمالبته منتظر بودم دوستم برام یک فایل پی دی اف سوالات درسی بفرسته واسه همین ایمیلشم همش که نمیتونستم بهرحال آخرین ایمیلو م باز کردم فقط یک فایل پی دی اف بودشک کردم اما کاش بازنمیکردمش تا باز کردم نه محیط نرم افزار بازشدنه چیزی خاستی فقط فهمیدم یک پروسه فعال شد:41: برعکس دیروزش انتی ویروسمو انستال کرده بودم میخواستم یکی دیگه نصب کنم بعد دیوارآتش خودویندوز بهش گیردادخواست پاکش کنه ویندوزم سون هست که واقعاازنظرامنیت ایمنه متاسفانه درحال پاک کردن بودکه صحفه آبی(مرگ)آومد نتونستم بخونم چی نوشته از100تا0بعدریست وقتی هم ویندوزاومدبالاوارد ویندوز شدم صفحه سیاه بودالبته از طریق تسک منیجیرمیشود رفت تودرایوها اما بهرحال ویندوزعوض کردم بعد ش سریع یک آنتی ویروس اول نصب کردم آپدیت کردم اما نتوست بشناسی تا خاستم دیس کانک شم دوباره صفحه آبی وریست نمیدونم این بد افزاره یا جاسوس افزار که سرعت اینترنتو هم آورده پایین ویندوزو هم نمیتونم آپدیت کنم اجازه نمیده نمیدونم از اون ویروس ها نباشه که تو بایوس بره دیگه کارم تموه :41:بنظرتون با چی نرم افزاری بهتره قویتره تو این زمینه برعکس فایل حاوی پی دی اف رو هم پاک کردم البته میخواستم به سایت آویرا که عضوشم بفرستم تا جواب بگیرم اما پاک کرده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]