من از نحوه نمایش فونت فارسی سون خوشم نمیاد و دوست دارم اونو عوض کنم توی xp میشد ازproperties
دسکتاپ این کارو انجام داد و فونت کل ویندوز رو تغییر داد اما توی سون هرکار کردم گزینه مشابهی نداره.چکار کنم؟
Printable View
من از نحوه نمایش فونت فارسی سون خوشم نمیاد و دوست دارم اونو عوض کنم توی xp میشد ازproperties
دسکتاپ این کارو انجام داد و فونت کل ویندوز رو تغییر داد اما توی سون هرکار کردم گزینه مشابهی نداره.چکار کنم؟
روی دسکتاپ راست کلیک و Personalize رو بزنید.
به بخش Windows Color برید و اونجا Advanced Apearance Settings رو بزنید.
در اونجا میتونید مطابق XP عمل کنید.
مثلا فونت بخش Icon رو روی Tahoma بزارید تا متون فارسی بهتر نمایش داده بشن.
نقل قول:
من بیشتر نظرم روی تغییر فونت در مرورگر موزیلا فایرفاکسه....واسه اینکار باید کجا برم؟
+نقل قول:
با اینکه تاپیک برا 2 سال پیشه ..
اما دقیقا سوال منم همین بود گفتم بیخود تاپیک مشابه نزنم :n02:
+
دوستان راهی نیست که فقط فونت فارسی تو 7 رو بشه تغییر داد ؟! اخه وقتی به قول اون دوستمون که تو پست 2 گفته بودش میزاریم رو Tohama فونت فارسی خوب میشه اما انگلیسی بی ریخت میشه :n27:
+
تو فایر فاکس هم خیلی ناجوره فونت فارسی :n21:
تغییر فونت فارسی در مرورگر محبوب فایرفاکس از قسمت منو گزینه های option>content رفته و از اون قسمت نوع فونت و استایل و سایز رو انتخاب کن :n05:نقل قول:
نخیر عزیز عوض نشد با این روشی که فرمودید ... ( فونت فارسی Bookmark toolbar و نوشته های روی Tab باز منظورمه )نقل قول:
پیشنهاد بنده اینه که از افزونه های فایرفاکس استفاده کنید، تو سرچ add-ons به راحتی بنویس font
درود بر تو عزیز ... با نصب افزونه Theme Font & Size Changer و انتخاب فونت Tohama حل شد مشکل بی ریخت بودن فونت فارسی ... :n11:نقل قول:
دمت گرم داداش . این شد جواب.ایشالا خیر ببینینقل قول: