سلام
میخوام یه گوشی آندروید بخرم تا سقف 300 تومن
ترجیحا میخوام کیبورد کامل داشته باشه.
خودم تحقیق کردم wildfire رو پیدا کردم. میخواستم ببینم نظر بقیه اساتید و دوستان چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.:10::11:
Printable View
سلام
میخوام یه گوشی آندروید بخرم تا سقف 300 تومن
ترجیحا میخوام کیبورد کامل داشته باشه.
خودم تحقیق کردم wildfire رو پیدا کردم. میخواستم ببینم نظر بقیه اساتید و دوستان چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.:10::11:
GALAXY 551 فقط و فقط، البته اگه دوربین واست مهمه که خیر.
motorola xt3
اگه کیبورد برات مهمه مطمئنا گالاکسی 551 فوق العاده هست.کیبوردش واقعا خیلی خوبه.قیمت مناسبی هم داره
در وهله دوم هم موتورولا ایکس تی 3 گوشی خوبی هستش. اما اگه واقعا کیبورد و وبت گردی برات مهمه 551 گالاکسی سامسونگ از همه بهتره.
------
مهمترین عیب وایدفایر کیفیت صفحه نمایش پایینش هست.که گزینه ی سوم خریدتون میشه.ایکس تی 3 صفحه نمایشش به مراتب بهتر از وایدفایر هست طوریکه در وایدفایر گاهی پیکسلها معلوم میشه.
در مورد دوربین وایدفایر مطمئن باش دوربینش 5 واقعی نیست و در حد همون 3 مگاپیکسلی ها عکس میگیره.
یه سوال :
نرم افزار های آندروید روی سامسونگ گالاکسی هم مثل بقیه گوشی ها نصب میشه یا مثل جاوا ها بازی در میاره؟
تنها نرم افزارهایی که قابلیت نصب با یک کلیک دارند نرم افزارهای آندروئید هستند. حتی با نصب Android pc suite می تونید از طریق کامپیوتر اونها رو توی گوشی نصب کنید.نقل قول:
نرم افزارهای آندروید با پسوند apk ارائه میشن. نرم افزارهای جاوا هم با نصب مجموعه java قابل نصب روی این گوشی هستن.
ممنون ولی منظور من این نبودنقل قول:
منظورم اینه که نصب یه برنامه آندروید روی گوشی با برند HTC با نصب همون برنامه رو گوشی سامسونگ فرقی میکنه؟
نحوه اجراشون چطور؟
ممنون.
آره نصب میشه و مشکلی نداره ولی ممکنه با بعضی از بازی های حجیم مشکل داشته باشه
x10 mini pro ..... با يه دوربين خوب
و یه صفحه نمایش کوچیکنقل قول:
زمان مکالمه 4:30 ساعت
و نسخه 1.6 آندروید که قایل ارتقا به 2.1 هست.