سلام
به نظرتون کدوم یکی؟ آیا تیپ 6 ارزش 2.5 میلیون اضافه رو داره؟ من دنبال دردسر کمترم......
Printable View
سلام
به نظرتون کدوم یکی؟ آیا تیپ 6 ارزش 2.5 میلیون اضافه رو داره؟ من دنبال دردسر کمترم......
مسلما تو شهر تهران که ترافیک زیاد داره کلاج گرفتن و نیم کلاج زیاد به کار میره که به نظر من ارزشش رو داره و واقعا راحتی اتوماتیک یه چیز دیگست
دوست عزیز به انتظارات خودتون بستگی داره !
تیپ 5 و تیپ 6 تنها فرقشون دنده اتوماتیک بودن هستش ! ( و البته شتاب کمتر و همچنین مصرف سوخت بیشتر در تیپ 6 )
آیا دنده اتوماتیکش قابل اعتماد هست؟ یا نه از لحظه خریدن دردسر شروع میشه؟ این قضیه تقه زدن صحت داره؟:13:
بله چرا قابل اعتماد نباشه
شاید شما این ایراد رو تو یه ماشین دیده باشی ولی همه که اینطوری نیستن
اگر صفر بخوای بخری که خیالت راحت و مطمئن تره که گارانتی هم داره مشکلی باشه میبری درست میکنن
نقل قول:
اتوماتیک که خیلی بهتره.بخر راحت رانندگی کن.
با هر چیزی خوب کار کنی بهت کار میده
اتوماتیک206که خیلی خوبه اما در 2سال اخیر کیفیت گیربکس اتوماتیکش افت کرده و میزان خرابیش بالا رفته!تو روزنامه که میخوندم اکثرا تیپ6ووی9گذاشتن برای فروش همیشه!تیپ5هم اونقدرام دنده عوض کردنش یا کلاچ گرفتنش ادمو خسته نمیکنه...بهرحال بستگی به خودت داره....
الان دیگه همه دارن متوجه میشن خودروی اتوماتیک راحت تره.
حیف که تو محصولات خودروسازان داخلی تنوع کم هست.
و بدتر اینکه با توجه به پست قبلی دوستمون خرابی گیربکس های 206 اخیرا زیاد شده.
مشکلی که انتخاب رو مشکل میکنه اینه که یه عده از دوستان میگن خیلی عالیه و یه عده دیگه میگن افتضاحه!! حد واسطی هم در کار نیست! و این آدمو گیج میکنه..........
بله کاملا حق با شماست!نقل قول:
مشکلی که انتخاب رو مشکل میکنه اینه که یه عده از دوستان میگن خیلی عالیه و یه عده دیگه میگن افتضاحه!! حد واسطی هم در کار نیست! و این آدمو گیج میکنه..........
دلیلش اینه که یه عده همینجوری فقط از خودشون بلدن حرف بزنن بدون اینکه دلیلی داشته باشن تا ادم واقعا قانع بشه که حرفش صحت داره! گیربکس تیپ 6 هیچ افت کیفیتی نداشته! فقط مشکل ضربه زدن داره که اونم عدم سازگاری گیربکس با موتورشه!باز اینم جز ضربه زدن که بعضی وقتها اذیت میکنه هیچ مشکل دیگه ای نداره!
این دو ماشین (تیپ 5 و6 ) فقط تفاوتشون تو گیربکسشون هست که اونم باید خودت انتخاب کنی فکر نکنم تو این مورد از کسی نیازی باشه کمک بگیری چون ماشین رو خودت میرونی پس باید سلیقه خودت باشه که اتوماتیک باشه یا دنده ای!
تیپ 6 همین طور که دوستان گفتن چون اتوماتیک مصرفش کمی بالاست و شتابش هم از نمونه دنده ای کمتره!
خودت ببین با کدومش راحت تری اونو انتخاب کن.