راهنمایی در مورد GPRS ایرانسل-لطفا راهنمایی کنید
سلام.من یک سوال دارم :
میخوام از اینترنت GPRS ایرانسل برای پی سی استفاده کنم شاید که بعد از سال ها از شر دیال آپ خلاص بشم.اما به خاطر اینکه تجربه ای در موردش ندارم یک سری ابهام دارم....
در لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فرض کنیم یک اعتبار 10000 ریالی خریداری کنم....
در سایت ایرانسل یکجا نوشه محدودیت حجمی 2.5 گیگابایتی دارم...حالا در مورد محاسبه اینکه چقدر میتونم استفاده کنم سوال دارم.جای دیگه گفته به ازای هر کیلو بایت 5 ریال.
فرض کنیم در طول 30 روز من میخوام روزانه 100 صفحه وب باز کنم...اگر به صورت ریال حساب کنم :
و میانگین برای باز شدن هر صفحه رو 300 کیلو بایت در نظر بگیرم...100 صفحه وب رو دیدن در 300 کیلوبایت میشه 30000 کیلوبایت ...اگر این عدد رو ضربدر 5 ریال کنم میشه : 150000 هزار ریال....
اگر اینطوری حساب کنم با اعتبار 10 هزار تومنی نمیشه زیاد استفاده کرد....
ولی اگر دیدن صفحات رو به صورت حجمی حساب کنم 300 کلوبایت در 100 صفحه وب میشه 30000 کلوبایت و یعنی 30 مگابایت...در این حالت میتونم هر روز خیلی استفاده کنم.
اینکه اعتبار رو چه طوری حساب میکنه نمیدونم.یعنی بر حسب ریال یا حجم؟
آیا دیدن صفحات وب جز حجم دانلودی محاسبه میشه؟
یک نفر توضیح بده با یک اعتبار 10 تومنی میتونم در طول 30 روز به صورت روزانه 100 تا صفحه وب رو ببینم؟
مشکل این هست که من هیچ وقت adsl نداشتم..به همین خاطر چیزی نمیدونم در این مورد.به خاطر اینکه مخابرات منطقه ارائه نمیده و البته میدونم سوال ها بسیار آماتور هست و پیش پا افتاده...
البته شاید حساب و کتاب هایی که بالا کردم به طور کل و از پایه غلط باشه!
ولی به هر حال همه روز اول اطلاعاتمون کم هست.یک نفر از دوستان راهنمایی:10: کنه.ممنون