با سلام.
با اجازه از اساتيد اين تاپيك رو براي مشاوره گرفتن دوستاني مثل خودم كه دنبال طراحي و خريد انكلوژر يا همون باكس ، جهت استفاده بهتر از ساب ووفر هستن ايجاد كردم.
اميدوارم اساتيد اينجا بيان و مشكل بقيه دوستان رو حل كنند
Printable View
با سلام.
با اجازه از اساتيد اين تاپيك رو براي مشاوره گرفتن دوستاني مثل خودم كه دنبال طراحي و خريد انكلوژر يا همون باكس ، جهت استفاده بهتر از ساب ووفر هستن ايجاد كردم.
اميدوارم اساتيد اينجا بيان و مشكل بقيه دوستان رو حل كنند
با سلام.
اولين مسئله رو خودم مطرح ميكنم:20:
نيازمند يه باكس سيلد جهت 1202 jbl هستم . دوست دارم بيس نرم اما قوي اي داشته باشم. ماشين 405 هست و مشكلي از نظر كمبود فضا ندارم.
كمپاني سازنده 28 ليتر رو پيشنهاد كرده اما بنده چيزي از طول و عرض و ارتفاع و زواياش پيدا نكردم.کد:http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Technical%20Sheet/GTO%201202D%20Enclosure.pdf
از اونجايي كه باكس آماده رو توي اصفهان چيزي حدود 40-50 هزار تومن به مردم ميندازن و مطمئناً به هيچ عنوان كيفيت ندارن از اساتيد تقاضا دارم ابعاد باكس مورد نياز و زواياي اون رو طرح كنند.
با تشكر
نظر خودم اینه
با ضخامت 2 سانتیمتر و البته ابعاد داخلی به شکل مکعب مستطیل کامل
طول : 40 سانتیمتر
ارتفاع : 35 سانتیمتر
عمق : 20 سانتیمتر
که البته اگر ابعاد خارجی رو در نظر بگیریم میشه : 44x39x24
سلام ... جان
درباره باکس سیلد ظاهرا عمق باکس اهمیت بیشتری داره توی صدا و خیلی ابعاد فرقی نمیکنه ولی این مطلبه زیرم در مورد
نسبت طلایی بین ابعاد هست در ضمن معمولا باکس با MDF خام 16 میل ساخته میشه
نقل قول:
نسبت طلایی عددی هست برابر 1.618
یعنی اینکه باید نسبت اضلاع با هم برابر این عدد باشه .
در اینجا داریم :
a+b/a = a/b = 1.618
حالا این a , b می تونند اضلاع یک مستطیل باشند.
جالب اینجاست که این نسبت به چشم انسان بسیار زیبا میاد و توی طبیعت هم نسبت بین تمام گل برگها یک گل و فاصله بین تمام رگ برگها از این نسبت پیروی می کنه .و این پر کاربرد ترین نسبت در طبیعت هست .
خلاصه از باکس گذشته سعی کنید یه زنی بگیرید که سایز دور کمشر با دور باسنش از نسبت طلایی پیروی کنه