سلام
من میخوام بگم برام از چین یک iphone 4 بیارن.
وقتی رفتم تو سایت اپل دیدم زده 299 دلار.شکه شدم.قضیه چیه؟اگر من از اون گوشی بیارم تو ایران کار نمیکنه؟
Printable View
سلام
من میخوام بگم برام از چین یک iphone 4 بیارن.
وقتی رفتم تو سایت اپل دیدم زده 299 دلار.شکه شدم.قضیه چیه؟اگر من از اون گوشی بیارم تو ایران کار نمیکنه؟
این گوشی مشکل انتن دهی داره!:5:بهتره نگیری
خاهشا اطلاع ندارید نگید چیزی....
عزیزم من خودم 4 دارم هیچ مشکلی هم نداره.....
اون قیمت با سیم کارتشه . با سیم کارت با اون قیمت میخری ولی دیگه نمیتونی سیم کارت دیگه بذاری توش و ماهانه قبض رو پراخت میکنی. یه چیزی تو مایه های قسطی خریدن در نظر بگیر !نقل قول:
برای اینکه توی ایران کار کنه باید بدونه سیم کارت یعنی unlock بخری. فکر کنم طرفای ۷۰۰ دلاره
شما اگه وارد باشی همون رو بخری میتونی آنلاکش کنی.
مخابرات هم 150 میگیره آنلاک میکنه!
علاءالدین هم ببری 50-200 میگیرن آنلاک میکنن! (تفاوت قیمت بخاطر کیفیت کار نیست! بخاطر درصد دزد بودن هر مغازه س : دی)
ولی در کل هیچی آنلاک فکتوری نمیشه!
دوستان به نظرتون چرا همچین سرویسی رو تو ایران ارئه نمیدن مثلا یه گوشی 600 تومنی ورداری بعد ماهی 15 بیاد رو قبض موبایلت
خیلی خوبه ها
برا اینکه ملت ایران از یک نوع سیم روی موبایلشون استفاده نمیکنن!
همه هم همراه اول هم ایرانسل میزنن تو گوشیشون!
مشکل ِ اینکه آدم لاکش رو بخره و بعد بیاره ایران آنلاک کنه ، اینه که اون بنده خدایی که برات از خارج خریده باید پول قبض هات رو بده ، چون فکر میکنم از کارت اعتباریش پول کسر بشه تا پایان مدت قرارداد . مطمئن نیستم البته
دوست عزیز نمیشه محدود به یه سیم کارت کردنقل قول:
البته!
اما یکی از دلایل عمده ش همینه!
ملت هم یه سیم دیگه بزنن کار نکنه گوشیشون قاتی میکنن تظاهرات و کودتا و انقلاب و ... : دی