معرفی تلویزیون Sony Bravia KDL-40HX800
سلام
می خواهم تحقیقات تقریبا سنگین و مفصلی را که درباره تلویزیون های 3 بعدی داشتم با شما در میون بگذارم تا اگر کسی خواست این تلویزیون ها را بگیرد مثل من 4 هفته گیر تحقیق نباشد:18:
اولا بسیاری از افرادی که من دیدم در فرمهای مختلف اظهار نظر کرده بودن بدون اینکه این تلویزیون ها را دیده با شند و با آنها کار کرده باشند فقط اطلاعاتی که از این و اون شنیده بودن رو بازگو می کردن و هیچ اطلاع صحیحی در اختیار کاربران نمی گذاشتن در نتیجه تصمیم گرفتم شرحی از تحقیقاتم را در اختیار دوستان بگذارم.
اصلا حوصله تایپ رو ندارم ولی چون خیلی زجر کشیدم تا این اطلاعات رو بدست اوردم می خواهم آنهایی که قصد خرید این تلویزیونها را دارند با چشم باز آن را بگیرند.
در بین تمام تلویزیون های 3بعدی موجود در بازار برای مصرف خانگی تلویزیون Sony Bravia KDL-40HX800 حرف اول را می زند به دلایلی که در زیر عرض میکنم.
اول از همه اینکه ما برای خرید تلویزیون 3بعدی چندین مولفه داریم قیمت مناسب , کیفیت بالا, جنس خوب , طراحی زیبا,(عینک خوب , زیبا , مقاوم و سبک )و امکانت بالا .
همه اینها رو در تلویزیونی که می خواهیم بخریم باید برسی کنیم و اونی که کفه ترازوش بیشتر میچربه را خرید کنیم.
تا انجایی که من تحقیق کردم تلویزیون 3 بعدی فقط در 3 برند ارزش خرید داره نه اینکه بخوام بقیه برندها را خراب یا بی اعتبار معرفی کنم ولی این 3 برند ارزش تحقیق راجب آنها وجود داره 1.سونی 2.پاناسونیک 3.سامسونگ
طبق تحقیقات من تلویزیون 3بعدی sony در بین تمامی برندها برترین تلویزون 3 بعدی هست به دلایل زیر:
اول از همه دوام عمر تلویزیونی که می خواهیم بخریم برایمان مهم است چون نمی خواهیم تلویزیونی بگیریم که برای 3 یا 4 سال کار مفید انحام بده و بعد از آن افت کیفیت پیدا کنه پس اگر پول بیشتری بدهیم برای یک تلویزیون خوب بهتر تا پول کمی بدهیم برای تلویزیون ضعیفتر پس به نظر من کیفیت ساخت حرف اول را می زند.
شرکت سونی یکی از معتبرترین شرکتها جهان است و همیشه سعی کرده بهترین وسایل را با بهترین امکانات و بهترین کیفیت ارائه کند. و برندی که کاملا شناخته شده است و درصد خرابی وسائل این برند بسیار کم می باشد .
پس از آن پاناسونیک بهترین برندی هستش که جواب خودش را پس داده ولی سامسونگ با برخی مشکلات از قبیل افت کیفیت تصویر مواجه بوده که خود نماینگی هم این نکته را قبول داشت و می گفتن که سامسونگ این مشکل را حل کرده و دیگه این مشکل وجود نداره پس برای اینکه بدانیم این حرف صحیح است یا نه باید 3 یا 4 سال صبر کرد ببینیم حرف نمایندگی درست از آب در میاد یا که خیر که فکر می کنم برای کسی که می خواهد الان این تلویزیون را خرید کنه حوصله صبر کردن نداشته باشد پس بهتر اینه که یک برند معتبر خرید کنید .
من قبلا وقتی می خواستم چیزی بخرم بیشتر به قیمت نگاه می کردم تا کیفیت و همین موضوع باعث شد که بارها وسایلی را که میخریدم بعد از چند ماه مجبور بشم بندازم دور چون خراب می شدن ولی الان چند سال است که قبل از خرید خیلی تحقیق می کنم و بعد بهترین را خرید می کنم و اگر پولم کم باشه صبر می کنم تا پولم تکمیل بشه بعد خرید کنم و واقعا بعد از خرید خیلی راضیم از پولی که پرداخت کرده ام .
واقعا انگلیسی ها حرف قشنگی می زنند که میگن ما پول زیادی نداریم که برای جنسهای بنجال بپردازیم و من بارها خودم این را تجربه کردم.
تلویزیون 3بعدی برای اینکه نمایش زیبایی برای اجرا داشته باشد نیاز به نمایش 2 بعدی بالایی دارند که این خود یک مزیت برای تلویزیون های 3بعدی محسوب می شود که دارای 2بعدی قوی نسبت به دیگر محصولات 2 بعدی هستند پس کسانی که می گویند فعلا فیلمهای 3 بعدی کم هستند و فعلا تلویزیون 3بعدی ارزش خریدن نداره باید بدانند که این تلویزیون ها از نظر 2بعدی هم قویتر از مدلهای 2بعدی موجود هستند .
در این بین پاناسونیک VT20 حرف اول را می زند چون پلاسما هست و قدرت پلاسما نسبت به LED بهتر می باشد و بعد از آن سونی HX800 گزینه عالی می باشد .
در تصاویر 3 بعدی از 2 تصویر روی هم برای اجرای 3بعدی استفاده می شود که اگر فاصله تصاویر زیاد باشد هنگام نگاه کردن لبه می اندازد ولی اگر درست مچ شود تصاویر زیبایی به نمایش می گزارند که آدم را جذب می کند.
در بین تلویزیونها, ساسونگ با لبهایی که می انداخت واقعا هم چشم اذیت می شد هم آدم تو زوقش می خورد ولی پاناسونیک واقعا عالی بود و سونی آدم رو جذب می کرد وقتی داشتم سونی را چک می کردم فقط دلم می خواست وایسم و فیلم در زیر اعماق دریا را تماشا کنم چون واقعال زیبا بود .
از نظر صدا سونی همه را پشت سر گذاشته چون صدای دالبی داره و وقتی فیلم با صدای دالبی گوش میدی واقعا دلنشین هست.ولی پاناسونیک و سامسونگ صدای شبیه هم داشتن.
از نظر زیبایی پنل ساسونگ حرف اول میزد بعد از آن سونی و بعد از آن پاناسونیک ولی چون پنل در درجه های بعدی برایم مهم بود اصلا در تصمیم تاثیر نداشت چون نمی خواهم قاب بگیرم که می خواهم تلویزیونی بگیرم که با کیفیتش حال کنم نه با ظاهرش :31:
از نظر عینک, سونی عینکی زیبا مقاوم و خوش فرم را طراحی کرده که اصلا چشم را ازیت نمیکنه و واقعا زیباست
ولی سامسونگ عینگ ضعیفی ساخته که راحت می شکنه و نور راحت از لبه زیر چشم را اذیت می کرد و از نظر زیبایی هم در برابر سونی هیچ بود عینک پاناسونیک هم سنگین بود ولی زیبا نمایش می داد ولی یک مشکل بزرگ داشت و ان هم اینکه فقط یک عینک داشت و عینکش هم هرچه گشتم نبود پس برای فیلم نگاه کردن با همسرم باید دعوا می کردیم و هرکه برنده میشد اون می تونست از عینک استفاده کنه که این اصلا برای بقای زندگیمان بدرد نمی خورد:31:
از نظر امکانات هم سونی و سامسونگ تقریبا با هم برابر بودن ولی پاناسونیک یخورده امکانات کمتری داشت.
اول خواستم پاناسونیک بگیرم ولی با توجه به مشکل عینک و اینکه سایزش 50 اینچ بود که خیلی برایم بزرگ بود و با توجه به مشکلاتی که پلسما از نظر بجای گذاشتن تصاویر داره و مصرف بالای برق دیگر منصرف شدم و سونی گرفتم.
در کل سونی با توجه به قیمتی که پرداخت می کنید دارای تلویزیونی با کیفیت عالی, عینک عالی, بلوری پلیر عالی که به اینتر نت هم وصل می شه از طریق lan و هم وایرلس , صدای دالبی عالی هست . برای من که پذیرایی با متراژ 35 متر دارم 40 اینچ بهترین گزینه بود می خواستم 46 بگیرم که بغییر از قیمت بالای آن بدرد محیطی 50 متری به بالا می خوره , خواهرم پذیرایشان 40 متر است و 46 اینچ خریدن ولی وقتی زیاد نگاه می کنن چشمشان اذیت می شه در نتیجه 40 اینچ بهترین گزینه بود و واقعا راضی هستم.
هنگام خرید گول تبلیغات بی خود نخورید.
کیفیت را به ظاهر ترجیه دهید.
و حتما حتما تحقیق کنید.
تلویزیون SONY 40KH800 با بلوری پلیر با 2 عینک مخصوص سونی با 1 کارتون 3بعدی و 1 مستند 3 بعدی خریدم 2.700.000 تومان واقعا راضی هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی خواست بخره بگه تا شماره فروشنده را براش بفرستم آدم با انصافی و کاملا راهنماییتان می کنه جنساشم از دبی مستقیم میاره .:10: