دوستان از بین گوشی های فوق کدام را برای خرید پیشنهاد میکنید؟... چرا؟
HTC HD2
NEXUS S
Printable View
دوستان از بین گوشی های فوق کدام را برای خرید پیشنهاد میکنید؟... چرا؟
HTC HD2
NEXUS S
منم همین سوال رو دارم
حالا چرا آخرش رسیدید به این دو تا ؟ اخه زیاد به هم ربط ندارن . به هر حال .
مطمعنا من Nexus S رو توصیه میکنم بین این دو تا , اصلی ترین دلیلش هم سیستم عاملشون هست , HD2 ویندوز موبایل 6.5 داره , Nexus S جدیدترین اندروید رو و جدیدترین اندروید های آینده رو هم قبل از همه خواهد گرفت در حالی که سیستم عامل روی HD2 از رده خارج شد . دلیل دوم صفحه نمایش های دو گوشی هست , تفاوت خیلی زیادی هست بین کیفیت صفحه نمایش این دو گوشی و Nexus S برتری کامل داره توو این مورد . دلیل سوم داشتن پردازشگر گرافیکی خیلی بهتر و رم یکم بهتر .
البته hd2 یکی از قوی ترین گوشیهای صنعت موبایل! هست با ال سی دی خیلی بزرگش و زیباییش!
و اینکه الان اندروید 2.2.1 برای این گوشی هست و 2.3 هم بزودی کوک میشه براش!
حتی اگه دوست نداشتید اندروید رو. میتونید ویندوز فون7 بریزید. لینوکس هم براش هست!
اما خب نکسس هم گوشی خیلی خوبیه و اینکه تازه اومده و حالاحالاها ازش ساپورت میشه! حداقل تا اندروید3 .
والبته صفحه بی کیفیتش در برابر نکسوس اسنقل قول:
البته hd2 یکی از قوی ترین گوشیهای صنعت موبایل! هست با ال سی دی خیلی بزرگش و زیباییش!
در برتری نکسوس اس هیچ تردیدی نیست
من به شخصه اصلا نمیتونم یه اچ دی2 رو با اون قیافه مسخره و ضمختش توی دستم تصور کنم
بعد هم اصلا نمی ارزه آدم یه گوشی ویندوز موبایل بگیره به زور آندرویدش کنه
باید بدونید که از نکسس وان هم حتی آندروید رو روون تر اجرا میکنه.نقل قول:
بعد هم اصلا نمی ارزه آدم یه گوشی ویندوز موبایل بگیره به زور آندرویدش کنه
من نگفتم hd2 بهتره! ال سی دیش بی کیفیت تر هست اما بزرگتره!
و اینکه خیلی خیلی خوشگله : دی
نکسس اس بهتره! اما hd2 هم خوبه.
خیلی خیلی ممنون... ولی به نظر من باز هیچی به ویندوز موبایل نمیرسه... این را مطمئن هستم!
تازه یک سری عکس هم تو نت دیدم که میشه رو اچ دی 2 ویندوز فون 7 ریخت!
به نظر خودم hd2 یه چیز دیگه است! مخصوصا با اون سی پو قوی.... نکسوس هم جای خود دارد ولی....
منتظر نظر دیگر دوستان هم هستم
نکسس بهتره! اما بنده گلکسی رو به نکسس ترجیح میدم!
انتخاب با خودتونه اما hd2 با اینکه خیلی قوی داره ساپورت میشه اما یکم قدیمی شده!
درضمن! ویندوز باید بره جلوی آندروید و آی او اس بوق بزنه : دی اصلن در حدی نیست!
این نظر شماست ولی ویندوز موبایل دیگه از دور خارج شده و کم کم از بین میره مثل uiq.البته ویندوز فون 7 جاشو گرفت.اینم که میگین اگه ویندوز فون 7 رو ساپورت کنه مطمئن باشین درحد یه گوشی ویندوز فون 7 نمیتونه اجرا کنه.نقل قول:
باید بگم که خیلی روون اجرا میکنه!نقل قول:
مطمئن باشین درحد یه گوشی ویندوز فون 7 نمیتونه اجرا کنه.
بلوتوث، دوربین، اسپیکر، مولتی تاچ، اس ام اس و ... بخوبی و بهتر از 6.5 اجرا میشن + اینکه فیلمبرداری HD هم درست و باکیفیته!
hd2 یه چیزی فراتر از گوشیه! من به تازگی به این مسئله پی بردم!