کار با فرم ها و دسترسی به المنتهای form1 از طریق form2
سلام و خسته نباشید
مدتی هست که می خواستم سی شارپ یاد بگیریم از آنجایی هم که من قبلا دلفی کار می کردم هنگام کار با سی شارپ به مشکلاتی برخورد کردم مثلا :
1 ) دو تا فرم داریم به اسم form1 و form2 که فرم یک فرم اصلی برنامه می باشد
روی form1 یک دکمه قرار دادم و می خوام با زدن آن form2 نمایش داده بشه ( یه سری کد پیدا کردم ولی ... )
2 ) از طریق form1 می خواستم مقدار textbox موجود در form2 رو داشته باشم از چه روشی باید استفاده کنم ؟ (بعبارتی می خواستم از مقدادیر موجود در فرم ها به صورت اشتراکی استفاده کنم یعنی از مقدارهای وارد شده در المنتهای form1 در فرم های دیگه استفاده کنم ولی کدی پیدا نکردم)
دانلود نمونه برنامه برای شفافیت موضوع
من دو تا نمونه برنامه در این تایپیک قرار می دم که یکی به زبانی دلفی می باشد و یکی به زبان سی شارپ
هر دو برنامه کار یکسانی انجام می دن ولی برنامه دلفی کار می کنه و برنامه سی شارپ نه :11:
بعبارتی من با ساخت فرم در سی شارپ مشکل دارم یعنی نمی شه فرم رو یک بار ساخت و همیشه از آن در همه جای برنامه استفاده کرد ؟
دانلود برنامه به زبان دلفی با اندازه 150 کیلوبایت
کد:
http://parsaspace.com/files/3698968884/Delphi.rar.html
دانلود برنامه به زبان سی شارپ به اندازه 15 کیلوبایت
کد:
http://parsaspace.com/files/8698968884/C.rar.html
اگه دوستان یه زحمتی بکشن یه توضیحی بدن خیلی خوب می شه
هر چی توی اینترنت جستجو کردم همه هر جا که نیازی به فرم داشته باشن فرم رو از نو می سازن در صورتی که من نمی خوام اینجوری باشه می خوام یک بار فرم ساخته بشه و در همه جای برنامه ( تمام فرم ها ) بشه ازش استفاده کرد
اگه به مثال دلفی توجه کنید دقیقا برابر مثال سی شارپ است با این تفاوت که دلفی کار می کنه و سی شارپ کار نمی کنه
( به صورت سرسری یه سری کتاب رو هم نگاه کردم همشون هر المنتی رو که نیاز دارن می سازن و کلا دارن با کدها کار می کنند در صورتی که من می خواستم اگه بشه به صورت ویژوال کار کرد )
این مطلب در باره بانک اطلاعاتی و نحوه وصل شدن به اون که بیشتر مشهود بود و ...
راستی یه سوال دیگه :
وقتی روی یک دکه رویدادی مثلا کلیک رو براش می نویسی و خلاصه بعد منصرف می شی و می خواهی که دکه رو + کد و تابع مربوطه رو حذف کنی برنامه هی خطا می ده و ....
چطوری می شه تابع هایی که خالی هستن هنگام کامپایل آن تابع ها رو ( مانند دلفی ) حذف کرد ( اگه روش دستی هم بهم بگید ممنون می شم )
پیشاپیش از جوابی که ندادید و خواهید داد تشکر می کنم . :10: