من مدتی هست که به ویروس barokpwssteal دچار شدم در سایت ها نوشته شده که آنتی ویروس mcaffe و norton 2004 می تونه شناسایی کنه
حالا من kaspersky , norton, eset nod32 سال 2011 نصب کردم و اون رو شناسایی نمی کنه حتی alert ویروس رو هم نمی ده از نرم افزار trojan remover از آنتی ویروس prevx3.0 هم استفاده کردم اما شناسایی نکرد . یه ضد جاسوس هم نصب کردم که اون هم کاری نکرد
تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم و این مشکل حل نشده
اطلاعاتم رو توی فلش مموری ریختم و درایو ها رو فرمت کردم . اطلاعات فلش رو هم با آنتی ویروس آپدیت اسکن کردم و دوباره توی هارد ریختم اما هم چنان ویروس وجود داره
(فکر کنم این ویروس توی بایوس نفوذ کرده باشه چون با فرمت کامل هم جواب نداده)
اطلاعات بایوس رو پاک کردم و دوباره بدون اینکه ویندوز رو بالا بیارم ویندوز عوض کردم. آنتی ویروس نصب کردم اسکن کردم باز هم جواب نداد.
سایت های خارجی هم در این باره ننوشتن و این ویروس فقط در ایران وجود داره
* وقتی به ویروس گرفتار شدم یک فایل new picture.exe و founf.01.exe روی ریشه درایو هام بود که با آنتی ویروس پاک شدن (نود 32 بدون آپدیت) بعد با آپدیت نود 32 ، cbclient و autorun.inf پاک شد حالا داخل ریشه درایو ها چیزی نیست اما ویروس هم چنان فعالیت می کنه (سیاه شدن مانیتور و گاهی استندبای شدنش- کند شدن اجرای برنامه ها)
یه چیزی هم تازه متوجه شدم و اون هم اینه که ویروس در safe mod فعال نمی شه وقتی بایوس رو پاک می کنم ویروس با ویندوز میاد بالا و ویروس از هارد لود می شه
(فکر کنم ویروس با فعالیت موس کار می کنه حتی حرکت ساده موس بدون کلیک که البته فقط در safe mod میشه این رو تشخیص داد)
من از ویندوز xp sp2 استفاده می کنم.