با سلام خدمت عزیزان
من یه پروژه ای دارم که حتما تا 18 بهمن باید تحویلش بدم
ممنون میشم اگه در مورد دستورات exec و fork راهنماییم کنید
:10:
Printable View
با سلام خدمت عزیزان
من یه پروژه ای دارم که حتما تا 18 بهمن باید تحویلش بدم
ممنون میشم اگه در مورد دستورات exec و fork راهنماییم کنید
:10:
نقل قول:
سلام خدمت شما
دستور fork در سيستم عامل يونيكس كاربرد داره و براي ساختن يك پروسه ي جديد به كار ميره exec هم كه در يونيكس كاربد داره
اگه خاستي يه مطلب جامع برات مينويسم
سلام
بیشتر طرز کارش رو می خوام بدونم خیلی سرچ کردم ولی چیز جالبی پیدا نکردم
می خوا برنامه ای بنویسم با fork و exec ولی متاسفانه چون هیچی ازشون نمی دونم همین جوری موندم:41:
نقل قول:
يه سيستم عامل مبتني بر يونيكس بنصب
چيزهاي زيادي دستگيرت ميشه
اينم يه مطلب راجع به FORK از barnamenevis
رای ساخت یه پروسه ی جدید در یونیکس (و البته شبه یونیکس!) از fork استفاده می شه یا اصطلاحان می گن فلان پروسه fork میشه. موقعی که fork انجام می شه یه پروسه ی جدید ساخته می شه که در واقع کپی از پروسه ای هست که در اون fork صدا شده. این پروسه جدید (child) خواص زیادی رو از پروسه پروسه ی قبلی (parent) به ارث می بره مثل uid و stdin و stdout و env variables. بعد از اجرای پروسه ی child کنترل برنامه به پروسه ی parent بر می گرده.
مثال می تونه این باشه که شما در پوسته (shell) سیستم عامل مثلا دستور
کد:
man fork
رو اجرا کنید. پروسه ی child برای echo به وجود می یاد و بعد از خاتمه دوباره پوسته فعال می شه.
این که پرسیدی انواع fork باید بگم fork همین مفهوم را داره و نوع دیگه ای از fork نمی شناسم. (مثلا exec عملکرد متفاوتی داره و fork نیست) در اسکریپت نویسی Bash هم دستوراتی که درون {} هستند یک subshell ایجاد می کنند. (یه shell جدید fork می کنن). شاید اینکه بپرسیم کجاها دقیقا fork می شه بهتر باشه.
مرسی عزیزم مفید بود