سلام
امام خمینی شعر های زیبا و پر معنایی گفتند که فقط یکی از اونها رو تو مقطع دبیرستان سال چهارم میخونیم که اون هم 2 بیتش سانسور شده در کل کمتر کسی شعر های امام رو شنیده امیدوارم مورد رضایت همه قرار بگیره
امام خمینی شعر هایی در غالب های " غزل ، قصیده ، مسمط ، رباعی و ترجیع بند " سروده اند .که امیدوارم با کمک دوستان این تاپیک پویا باشد .
با مهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریای عشق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افسانه جهان، دل دیوانه من است
در شمع عشق سوخته، پروانه من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیسوی یار، دام دل عاشقان اوست
خال سیاه پشت لبش دانه من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غوغای عاشقان، رخ غمّاز دلبران
راز و نیازها همه، در خانه من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کوی نکوی میکده، باب صفای عشق
طاق و رواق روی تو کاشانه من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فریاد رعد، ناله دلسوز جان من
دریای عشق، قطره مستانه من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا شد به زلف یار سرشانه آشنا
مسجود قدسیان همگی، شانه من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]