یک لب تاب می خواستم که مخصوص سرعت باشه و بشه سنگین ترین کارها را باش کرد و از لحاظ امکانات
وابزارها هم امتیاز داشته باشه . قیمت ان حدود یک و نیم میلیون باشه.
Printable View
یک لب تاب می خواستم که مخصوص سرعت باشه و بشه سنگین ترین کارها را باش کرد و از لحاظ امکانات
وابزارها هم امتیاز داشته باشه . قیمت ان حدود یک و نیم میلیون باشه.
سوني سريF
مدل F136
DELL
XPS L401 XMODEL
CORE I7 740 QM 2.93 GHZ
CPUMB 6CACHEOS
GB 6 DDR3
RAM
GB 500 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
LED BACK LIGHT15.6"
LCD
MB 3500 GFORCE GT435 @ 2 GB DEDICATED
GRAPHIC
7 HOME PREMIUMa/b/g /N 802.11
WIFI
YES- JBL SPEAKER WITH SUBWOOFER
BLUETOOTH
YES-WEBCAM-HDMI
i Link
USB II * 3- E SATA
PORT
KG 2.1
WEIGHT
کد:http://www.parslaptop.com/newsdesk_info.php/newsdesk_id/109?osCsid=9adef8d17b981e8b706833ce5015a123
hp pavilion dv6-3190 لپ تاپ قدرتمندی هست که قطعا رضایت شما رو جلب می کنه.
اگه بتونید سونی بهم معرفی کنید خوبه که سرعت و امکاناتش دیگه نشه از ان انتخاب بهتری کرد
سلام
من دانشجو مهندسی مکانیکم
میخواستم بدونم یک لپ تاپ سری و قوی که برنامه های ansis و solid works و catia و ...
بتونه با هم و به راحتی ساپورت کنه و باید حافظه و cashe و گرافیک (همراه با وضوح بالا) واقعا بالایی داشته باشه
قیمتم 1میلیون بچرخه
من خودم مي خوام EA36FG بگيرم ببين اين چطوره؟
فقط قشنگه اما نسبت به قیمت نمی صرفه!
انتخاب برند و مدل سليقه اي است اما چيزي كه هيچ وقت در نظر گرفته نميشه كيفيت و طول عمر قطعات الكترونيكي است برندها را فقط نبايد از روي كانفيگ دسه بندي كرد شايد در يك برند از قطعات بي كيفيت و كانفيگ بالا و بر عكس استفاده شده باشد اين مسله فقط از طرق كساني كه اون محصول را خريدند و طولاني مدت استفاده كرده اند مشخص ميشود. بند خودم از چندين كارخانه توليد بردهاي الكترونيكي (البته مونتا ژ و ساخت برخي قطعات ) در چين بازديد كرده ام تقريبا بيش از 80% كارخانه هاي توليد قطعات بدليل حمايت دولت چين و مسايل كارگري در چين و تايوان مي باشد اما تكنولوزي ساخت قطعات در اختيار امريكا و ژاپن و ... مي باشد. وقتي يگ قطعه الكترونيكي توليد مي شود پس از تست نهايي گريد بندي ميشه و درجه 1 اون مخصوص امريكا و اروپا و درجه هاي بعدي مختص كشورهاي خاورميانه و افريقايي است.البته تو اين مسله خود مردم اين كشورها هم مقصرند چرا كه در مرحله اول خريد قيمت را نگاه مي كنند و پس از خريد و استفاده از آن به ميزان كيفيت اون پي مي برند شايد هم نبرند .
3141 hp
یک و نیم با گرانتی شرکتی
یک و ششصدو هفتاد با گرانتی اچ پی ایران