سلام بر دوستان
اقا ما هرچي تو كرمان گشتيم گفتن نيست گفتن تو تهران هم نيست
هر چي گشتم پيدا نكردم
اگر كسي ميدونه كه است لطفآ قيمتش رو بگه
اگر هم كسي محل فروشش رو ميدونه لطفا اگه ممكن است محل فروش را براي من پيغام بفرسته
Printable View
سلام بر دوستان
اقا ما هرچي تو كرمان گشتيم گفتن نيست گفتن تو تهران هم نيست
هر چي گشتم پيدا نكردم
اگر كسي ميدونه كه است لطفآ قيمتش رو بگه
اگر هم كسي محل فروشش رو ميدونه لطفا اگه ممكن است محل فروش را براي من پيغام بفرسته
N 53JV هست.....
مشخصات خوبی هم داره ، بهش راضی بشید خوبه!
ديدم ولي ci7 ميخوام ميخواستم n61jq بخرم ولي شنيدم مشكل گرمايي داره و مي خواستم n82jq بخرم اون هم صفحه نمايش 14'' داره ها مي خوام n53jq بخرم هيچ جا گيرم ني ميادنقل قول:
هرچي تو اينتر نت گشتم هيچي پيدا نكردم:41::41: فقط اين سايت پاكستاني بود جالبه فارسي است:27::27:
کد:http://www.buyorsell.pk/fa/2010/12/05/laptops/7683/asus-n53jq-xv1-15-6-inch-versatile-entertainment-laptop-silver-aluminum/
کی گفته N61 مشکل گرمایی داره ؟نقل قول:
من الان 6 ماهه دارم مشکلی هم نداشتم باهاش از نظرگرما،با توجه به کانفیگش دماش در حالت معمول 60 درجه هستش که کامالا با این کانفیگ طبیعیه
من گفتم شنيدم نگفتم كه حتمآ اين مشكل رو داره :20:نقل قول:
من وقتي تو اينترنت گشتم ميگفتن به خاطر گرما هنگ ميكنه (راست و دروغش پاي خودشون):13:
البته خيلي ها تعريفش رو مي كردن
البته به من هم حق بديد كه مي خوام 1.4 تا 1.5 ميليون پول بدم و لپتاب بخرم، بايد شك كنم :10:
قصد جسارت نداشتم دوست عزيز :10:نقل قول:
شما به تاپيك اين مدل مراجعه كنين كسي مشكل گرمايي نداره باهاش
دستگاه خوب و با كيفيتيه پشيمون نميشي از خريدش البته اگه گير بياد :46:
اتفاقآ پيدا كردم با كانفيگ زيرنقل قول:
n61jq-b1
core 17' 740qm
4g ram
500g hdd 7200rpm
قيمت 1440
فروشنده ميگفت براي امريكا ساخته شده براي همين هم گفت كيف و موس نداره
ولي هم به خاطر شكي كه داشتم و هم به خاطر نزديك بودن كريسمس فعلآ بي خيال شدم تا مدل هاي جديد به ايران بياد اين n53jq هم خوب است ولي فعلآ پيدا نكردم حالا منتظرم كه بياد ببينم خوب است يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
اين دستگاه يه كم مشكوكهنقل قول:
بهتره نگيريش CPU N61 720QM هستش
امريكا هم نيست ....حرف مفت زده كه جنس رو بفروشه
سعي كن از نمايندگيها بگيري اوضاع بازار افتضاحه :41::41: