-
بهترین عکس ماه
درود
با وجود تاپیک خوب آخرین عکسهایی که گرفتیم و جنبه آموزشی اون بد نیست برای تشویق بیشتر کاربران در بالا رفتن سطح عکاسی و رقابتی دوستانه تاپیکی بااین عنوان یا با عنوان بهترین عکس هفته داشته باشیم که در اون یک یا چند عکس به عنوان بهترینها با رای اعضای سایت انتخاب بشن.
حالا اگه اساتید و دوستان صلاح دونستند کمک کنن این تاپیک راه بیفته.
سپاس
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
-
با تشکر از شما دوست عزیز
ولی الانم تایپیکی با عنوان بهترین عکسهایی که در هفته میبینیم داریم
فر نکنم دیگه احتیاجی به تایپیک جدید باشه اگر همون تایپیک رو بیشتر ساپورت کنیم بهتره :5:
-
با تشکر از شما دوست عزیز
ولی الانم تایپیکی با عنوان بهترین عکسهایی که در هفته میبینیم داریم
فر نکنم دیگه احتیاجی به تایپیک جدید باشه اگر همون تایپیک رو بیشتر ساپورت کنیم بهتره :5:
-
سلام
دوست عزیز اون تاپیکی که گفتین مال عکسهایی که دوستان در سایتهای مختلف میبینن ومیذارن هستش .گفتم شاید بهتر باشه
یکه تاپیک اختصاصی برای خودمون داشته باشیم. البته من خودم چیزایی که از عکاسی یاد گرفتم رو مدیون شما دوستان این سایت میدونم و قصد جسارت نداشتم.
-
این فکر خوبیه منم استقبال میکنم
هر ماه یک عکس بعنوان بهترین انتخاب بشه :5:
بقیه دوستان هم نظرشون رو اعلام کنند
-
سلام
به نظر من اگه همون عکسهایی که در تاپیک عکسهای کاربران هست رو با دقت امتیاز بدیم و در آخر هفته اون عکسی که امتیاز بیشتری گرفت عکس منتخب بشه خیلی بهتره
-
پیشنهاد بسیار خوبیه
البته باید یکی از مدیران که ابزار داره باشه تا بتونه هر ماه عکسهای نامزد ماه رو به پست اول Attach بکنه و نظر سنجی رو ماهانه تو پست اول قرار بده تا بشه امتیاز داد
کار جالبیه
-
ای آقا چند بار گفتم اما خبری نشد از وقتی این فروم مستقل شد کاربر فعال هم درست حسابی نداریم چه برسه به مدیر یا همکار
کلا زیاداین بخش رو تحویل نمیگیرند
اگر همه موافق باشند عکس منتخب در تاپیکی جداگانه قرار میگیره
-
چرا اگه چندتا از بچه های فعال درخواست بدین حتما رسیدگی میشه
بخش دوربین همکار نداره الان؟!!!!!!
-
با امتیاز دادن به کار های بچه های فروم در همان بخش مربوطه موافقم و درج عکس هم در همین تاپیک باشد
لطفا اعلام نظر کنید