آخرین ورژن فلش پلیر بی زحمت
Printable View
آخرین ورژن فلش پلیر بی زحمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چرا من با اینکه آخرین نسخه اشو نصب میکنم توی فیس بوک باز میگه باید اخرین نسخه اش رو نصب کنی؟
نقل قول:
بعد از نصب سیستم رو ریستارت کردید؟
بله..کردم ولی نشد
این بر میگرده به ابله شکن و یا مرور گری که استفاده میکنی اگه IE هست مرورگرت پس ابله شکنی که استفاده میکنی مناسب نیست و باید با ابله شکن دیگه امتحان کنی.نقل قول:
نقل قول:
نسخه IE و FIREFOX جداگانه هستش
این نکته رو دقت کردید؟
اگه اجرا نمیشه با مرورگری که میخواهید فیس بوک رو باز کنید با وی || پی // ان متصل بشید و از خود سایت ADOBE اخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید
http://www.mediafire.com/flashplayer
ایـن رو تست کنید . مـن نصب کردم کـار میکنـه ؛ هـر دو نسخـه IE و Non IE هست . موفق باشیـد 3>
+ آخریـن ورژن هست . بـرای ورژن های قدیمی هـم داخـل پوشـه رو باز کنید . [ اگـر نیـاز دارید ]