سلام
ميخوام بدونم كه ويندوز ايكس پي 32 بيت از لحاظ سخت افزاري تا چند گيگ رم رو ساپورت ميكنه يعني مثلا اگر رممان باشد چهار گيگ بازم نصب ميشه يا نه
چون در ME يادم اگر از يك اندازه ايي رم بيشتر ميشد نميشد نصب كرد
Printable View
سلام
ميخوام بدونم كه ويندوز ايكس پي 32 بيت از لحاظ سخت افزاري تا چند گيگ رم رو ساپورت ميكنه يعني مثلا اگر رممان باشد چهار گيگ بازم نصب ميشه يا نه
چون در ME يادم اگر از يك اندازه ايي رم بيشتر ميشد نميشد نصب كرد
سلام دوست عزیز
تا 3,2 Gig میشناسه.البته بستگی به نوع مادربرد هم داره مثلا مادر برد من که Asus است تا 2,93 Gig میشناسه.در حالیکه 2 تا 2Gig روی مادربردم دارم.ویندوز که نصب میشه و مشکلی نیست فقط نسخههای 32 bit بیشتر از این ساپورت نمیکنن
نقل قول:
يعني بقيه رم رو هواست و استفاده ايي نميشه ازش كرد:18:
البته در دو آپدیت آخر بایوسی که ایسوس برای مادربرد هایش ارائه داده مقدار رم رو در ویندوز 32 بیت بهینه کرده و تا 3.5 گیگ ساپورت میشه . من 4 گیگ رم دارم که 3.5 گیگش قابل استفاده هست . مادربرد هم Asus p7p55d هست .نقل قول:
طبق عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهایتا تا 4 گیگ هست برای 32 بیت ! ولی فقط 3 گیگ به کار گرفته میشه برای استفاده و گیم !!
متاسفانه همینطوره دوست عزیز:41:نقل قول:
ولی اگه بخوای از تمام ظرفیت رم هایت استفاده کنی بایست ویندوز 64 bit نصب کنی:27:
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
درسته دوست عزیزنقل قول:
ولی مادربردهای قدیمیتر مثل مال من که مدلش ASUS P5B بیشتر از اونی که ذکر کردم نمیتونه استفاده از رم داشته باشه:41:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز شما ويندوز 64 بيتي نصب كن
و تا 64 گيگ رم رو هم ميتوني ازش استفاده كني
موفق باشيد.