سلام
من IDM رو امتحان کردم سرعتش عالی هست ولی یکسری ایرادات داره که نمیتونم ازش استفاده کنم
به جز IDA و DAP چه نرافزار دیگه ای هست که سرعت دانلود خوبی داشته باشه ؟
Printable View
سلام
من IDM رو امتحان کردم سرعتش عالی هست ولی یکسری ایرادات داره که نمیتونم ازش استفاده کنم
به جز IDA و DAP چه نرافزار دیگه ای هست که سرعت دانلود خوبی داشته باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلامنقل قول:
من از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنم orbit و ida و dap و flashgot رو تست زدم هیچ کدم سرعت idm رو ندراه و سرعت دانلود به این 4 تا خیلی پایین هست
در هر صورت باز هم IDM نسبت به سایرین گزینه برتری هست ولی شما گفتید یک نرم افزارد یگه معرفی کنید ما هم اینو معرفی کردیم
من تا زمانی که دیال آپ استفاده میکردم فکر میکردم اوربیت بهترین هستش واسه همین هم به همه پیشنهاد میکردم
ولی واقعاً هیچی به idm نمیرسه...
خوب حالا هیچ گزینه بهتر از idm هست یکی بگه چطوری میشه دانلود گروهی داشت با Idm یعنی 20 تا لینک رو که دانلود مکنی همش اتوماتیک بیاد توی idm
نقل قول:
شما تو صفحه وب که لینک ها همه قرار دارند کلیک راست کن و گزینه Download All Link With IDM رو بزن و اگه لینک ها رو در فایل TXT دارید از منوی Task گزینه Import رو استفاده کنید
یه سوال دیگهنقل قول:
اینکه چطوری میشه همرو ریزم کرد ولی 4 تا با هم دانلود بشه بعد از اون 4 تا اتوماتیک 4 تای بعدی دانلود بشه
میتونی توی صف دانلود قرار بدی...
و به تعداد دلخواه عدد برای دانلود همزمان بذاری
اخه همرو که ریزوم میکنم شروع میکنه همرو دانلود کنهنقل قول:
من میخوام 4 تا 4 تا دانلود کنه
کجا باید تنظیمات رو انجام بدم؟