مدتیه یک مشکل خوردم که ویندوز xp روی سیستمم نصب نمیشه !!! ولی سون براحتی و به سرعت نصب میشه!!!
لطفا کمک کنید.
Printable View
مدتیه یک مشکل خوردم که ویندوز xp روی سیستمم نصب نمیشه !!! ولی سون براحتی و به سرعت نصب میشه!!!
لطفا کمک کنید.
اوایل نصب میشد؟از کی اینطوری شده؟سخت افزاری چیزی که عوض نکردی؟
به احتمال زیاد از لپ تاپ استفاده میکنین . ویندوز سون اکثر درایورهای Sata و Raid شرکت های معروف رو داره و به همین خاطر هارد به راحتی شناسایی و ویندوز نصب میشه .
شما سی دی ویندوز xp رو تعویض کن و از یک سیدی که شامل درایورهای Sata و Raid باشه استفاده کن . تو بازار موجود هست .
با توجه به اینکه گفتن تازگیها به این مشکل برخوردن احتمالا مشکل چیز دیگهای است:13:نقل قول:
باید مشکلتون را کامل توضیح بدین چه اروری میده؟
درسته ! یا تنظیمات بایوس رو باید دیفالت کرد تا اگه تغییری در حالت هارد بوجود اومده باشه ، پیش فرض بشه . یا سخت افزار جدیدی نصب کردن که با سیستم سازگار نیست .نقل قول:
دوستمون هم که مدتیه نیستن کامل مشکلشون رو توضیح بدن !
من سه ساله که از این سیستم استفاده میکنم و دست به هیچ قطعه ایش هم نزدم ، فقط چند وقت پیش ویروسی شدم.نقل قول:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
نقل قول:
نه سعید جان سیستم معمولیه . درایور بروز را هم از سایت سازنده گرفتم اما اصلا کار به این حرفها نمیرسه !!!!
بلافاصله بعد از اتمام نصب ویندوز صفحه آبیه میاد و ریست .
تا حالا با این سیستم هیچ مشکلی نداشتم.
صفحه آبی یا صفحه مرگ میتونه علتش هم ویروس باشه و هم اشکال در سخت افزار . عمدتا این مشکل مربوط میشه به رم و هارد
ولی از اونجایی که ویندوز 7 به راحتی نصب میشه ، این مشکل شما جای بحث داره .
تو همون درایوی که ویندوز Xp قصد داشتین نصب کنین ویندوز 7 نصب کردین ؟ البته مشکل از بدسکتور هم میتونه باشه ، ویندوز 7 میتونه بدسکتورهای نرم افزاری رو اتومات رد کنه ولی Xp نه ، شما به هنگام نصب ویندوز XP از فرمت کامل خود ویندوز xp استفاده کنین ( از Quick استفاده نکن )
ممکنه اشکال از CD ویندوز هم باشه.از ویندوز شرکتهای مختلف استفاده و تست کردی ببینی فرق میکنه یا نه؟
با 5-6 CD امتحان کردم . البته موقع نصب باید سیدی ها رو عوض کنیم.نقل قول: