سلام دوستان به نظرشمابا500تومن چه گوشی آندرویدی میشه خرید
Printable View
سلام دوستان به نظرشمابا500تومن چه گوشی آندرویدی میشه خرید
گوشی
sony ericsson Xperia X10
که فکر کنم یکم از 500 تومان بیشتر باشه .
و گوشی
HTC HD2
که ویندوز موبایل هست ولی آندروید هم میشه روش نصب کرد . که قیمت این هم حدود 520 تومان هست .
شما میتونید موتورولا میلستون هم بگیرید.
یا اگه 50 بزارید که htc دیزایر گزینه ی خوبی هست.
دوستان ممنون یه گوشیه شیک وخوش دست باشه x10به2.2آپدیت میشه یانه درکل یک گوشی خوش دست وظریف باشه ویک مولتی مدیای خوب(تا1یا2سال توبورس باشه)
Xperia X10 بگير. خودم 465 خريدم از علا الدين. خيلي هم ازش راضيم (البته يه کم گندست!)
x10 اپدیت میشه ولی هنوز خبری از ساپورت مولتی تاچ نیست.
به نظرم دیزایر با ساپورت رام از سمت هکر ها گزینه خوبی هست.
از این بهتر گالاکسی 8 گیگ هست که قیمتش بالاتر هست.البته اگه این طرح کاهش تعرفه واردات رو انجام بدن قیمت ها ممکنه پایین تر بیاد.
البته روی این تغیر قیمت نباید حساب کنی و بهتره هر موقع خواستی گوشی بخری بری بازار و بخری.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
مبارک باشه.:46:نقل قول:
اپدیت به 2.1 که انجام بدی میتونی گوشی رو روت کنی؟
لگ نداره توی قسمت های مختلف؟
پیشنهاد من موتورولا مایلستون و htc desire هست...
البته اگه با سایز x10 کنار میاید هم خیلی عالیه...
اگر با سايز X10 كنار ميايد كه خوبه وگرنه موتورولاهاي XT701 و مايلستون هستن.
باتوجه به بودجه شما هم راستش ديزاير و گالاكسي رو پيشنهاد نميكنم. چون مهمترين فرقشون صفحه نمايش با كيفيت بهتره كه نمي ارزه 200-100 تومن آدم بخاطرش بيشتر پول بده.
براي X10 هم مولتي تاچ اومده هم 2.2.
ممنون دوستانhd2روتودستم گرفتم بااندازش مشکلی ندارمx10توهمون مایه هاست یانه درکل اندازه محم نیست ظخامت برام مهمتره واقعا2.2واسهx10اومده بعد روت یعنی چی ازطراحی ديزايرخوشم نمیاد بنظرشمابخرمx10یاگوشی دیگه ای بخرم جنابHonradezخواناییx10توافتاب چه جوریه بعد صداش توچه حدیه مثلhd2یاویوازه یاپاییین تره
مباركهنقل قول:
پس x10 گرفتي
اميدوارم برات سالها روشن بمونه
ولي انصافا خداييش تنها فرقشون صفحه اشونه؟؟؟