ببین به سطح زبان خودت و استفاده ای که میخوای بکنی بستگی داره
گرامر هایی که توضیح داده رو که میتونی تو یه کتاب حد اکثر 10000 تومنی هم پیدا کنی و نمیدونم شما
الان دانشجو هستی یا نه و اگه هستی چه رشته ای منظورم اینه که مداوم با انگلیسی در تماس هستی یانه
گه گاهی میخوای یه معنی لغت پیداکنی. اگه استفاده محدود داری به نظر من بدردت نمیخوره و اصلا ارزش پولی که داری می دی رو نداره ( بری یه کلاس زبان درست حسابی اسم بنویسی بیشتر به دردت میخوره)
فکر میکنم در حال حاضر تمام امکانات این دستگاه رو به تور پراکنده و تودستگاه های مختلف و یا حتی تو یه کامپیوتر دااشته باشی
اما اگه به طور گسترده با زبان در تماس هستی و میخوای هروز لغات زیادی رو معنی کنی و تلفظ یاد بگیری و حوصله پشت کامپیوتر نشستن و یا کتاب خوندن و گوش دادن فیلم از طریق کامپیوتر - تلوزیون - موبایل - mp4 رو وقت کلاس رفتن نداری میتونه بهت کمک کنه( راستی این دیکشنری های موبایلی هم جدی بگیرید خیلی به درد میخورن)
من اون sd 350 رو که گفتم اون موقع خریدم 120000 تومن به هر حال قیمت الانش کم نیست باید درست فکر کنی و تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی.
مهمترین چیزیش که اون موقع به درد من خورد پیدا کردن لغات اونم با تلفظ بود اما در حال حاضر من مواقعی که خیلی ضروری باشه معنی لغات رو از طریق دیکشنری کامپیوتر babylon پیدا میکنم و در اکثر مواقع از طریق دیکشنری تو موبایلم فیلم هم گه گاهی یا با کامپیوتر و یا با
mp4 گوش میدم و گرامر هم که هروقت مشکلی باشه به کتاب practical english usage مراجعه میکنم