سلام
چطور میشه کار خوب پیدا کرد ؟
به کجاها باید رجوع کرد ؟
از کجا میشه فهمید شرکتی یا ارگانی به نیرو احتیاج داره ؟
موفق باشید :)
Printable View
سلام
چطور میشه کار خوب پیدا کرد ؟
به کجاها باید رجوع کرد ؟
از کجا میشه فهمید شرکتی یا ارگانی به نیرو احتیاج داره ؟
موفق باشید :)
با سلام
معمولا شرکت ها و ارگان های دولتی توسط روزنامه و سایت های مخصوصشون اعلام نیرو میکنن
به طور مثال بانک ملی بخواد استخدامی داشته باشه توسط روزنامه ها و سایت رسمی خودشون اعلام میکنن
البته این وسط سایتهایی مثه کاریاب و ... هم اعلام میکنن آزمون ها و ... رو که این وسط نقش واسط رو دارن
---
در مورد دو تا سوال اولتون هم دیگه بستگی به شرایط و رشته و مدرک و سواد واقعی خودتون داره
که خودتون باید بسنجید و تصمیم بگیرید
موفق باشید.
سلام
من یه نظری دارم که طبق تجربه خودم تو خیلی از موارد درست بوده
برای شروع به کار باید از کار اموزی شروع کنی و یه جا با حقوق کم یا حتی بدون حقوق کار کنی تا بعدش برات کار جور شه
به عینه این برام روشن شده کار کار میاره....
یه جا که خوب جا بیافتی و خوب خودت رو نشون بدی جاهای دیگه هم می شناسنت و سراغت میان
سوالتون خیلی کلیه و جواب ها هم کلی میشه
بهتر کمی مشخصات رشته و سابقه ای بدید تا کمک بیشتری بشه کرد وگرنه جواب همونه که گفتند ! اگهی ها
کار زیاده البته اگه دنبال کارپشت میزی نباشید کار زیاده.
شهرک صنعتی های تهران و اطراف تهران همیشه دنبال نیروی کار می گردن.خودم سالها در این کارخونه ها کار کردم از جارو کشیدن گرفته تا انبار داری و مدیر فروش.
البته باید سختی های این کار ها را هم تحمل کنید.باید صبح زود از خواب بیدار بشید با سرویس برید تو جمعی که شاید مدرک بالاشون فوق دیپلم باشه.باید امر و نهی کارفرما(که اکثراً از این پولدارهایی هستن که فکر می کنن دنیا واسه اونهاست بقیه بندشون)را تحمل کنید.
و قبلش توکل کنید تا کار خوبی براتون پیدا بشه و همیشه شکر کنید که سالمید و می تونید کار کنید حتی جارو کشی
موفق باشید
سلام
اخه کجا کار هست .
هر جا بخوای الان کار کنی بیشتر از 300 تومان بهت نمیدن . ارگانهای دولتی که حقوقشون بالای 600 تومان هست اصلا استخدامی ندارن .
اشتباه محض ما این بود که دانشگاه رفتیم . هر جا واسه کار میری میگن لیسانس نیاز نداریم .
اما دیپله تا دلت بخواد گله ای بر می دارن .
من برادرم لیسانس مدیریت هستش . خدمتش را هم تموم کرده . سنش هم 25 سال هست .
هر جا واسه کار میره اصلا کار نیست . نه استخدامی ، نه چیزی
کلا درس خوندن توی این زمونه اشتباه هست . هیچ جا واسه لیسانس کار نیست .
کارها دولتی هم هر کدوم مثلا 10 نفر میخوان خانواده های جانباز و شهدا و ایثار گران توی اولویت هستند که اونها ظرفیت را تمام و کمال پر می کنند .
داداش عذر میخوام میتونم بپرسم مدرک تحصیلی تون چیه؟
من خودم لیسانس کامپیوتر دارم .نقل قول:
داداش شما یه جا فرمودید هرجا که رفتم نهایت حقوقی که اعلام میکردن سیصد هزار تومان بود.باید خدمتتون عرض کنم حدس میزنم شما سابقه کار زیادی نباید داشته باشید بنابرین چون تجربه اولتون هستش نباید انتظار حقوق بالا داشته باشید.از طرفی سن و سالتون هم مد نظرتون باشه.در ثانی شما فعلا ماشالله جوون هستید و وقت زیادی دارید چرا چندشغل رو تواماً با هم انتخاب نمی کنید؟خرجش مدیریت وقتتون و از یه سری کارهای روزانه تون زدن هستش.نقل قول:
مطمئن باشید لیسانس کامپیوتر براحتی میتونه چندجا کار کنه باید بگردید.درسته حقوق کمی شاید گیرش بیاد اما اولا شروع کاره ثانیا قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
تا سابقه كار درستي نداشته باشيد
خيلي رسمي حساب نميشيد..... بايد يكي دوسال يه جا بشناسنت تا بتوني رو حقوقتم خوب حساب كني