سلام.خسته نباشید عزیزان. 2تا درخواست دارم که خواهش میکنم نظرات عالیتان را به من بگویید. 1: 1 کیس کامل تا سقف 750تومان برای بازی و کار گرافیکی.مانیتور نمیخواهم. 2: 1 کیس کامل بدون کارت گرافیک و مانیتور تا حد 750 هزار تومان.با تشکر.
Printable View
سلام.خسته نباشید عزیزان. 2تا درخواست دارم که خواهش میکنم نظرات عالیتان را به من بگویید. 1: 1 کیس کامل تا سقف 750تومان برای بازی و کار گرافیکی.مانیتور نمیخواهم. 2: 1 کیس کامل بدون کارت گرافیک و مانیتور تا حد 750 هزار تومان.با تشکر.
سلام
پیشنهاد من:
CPU:AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ=105
M.B:ASROCK 770 EXTREME3=100
VGA:NVIDIA ZOTAC GTX460 1GB GDDR5=280
RAM:KINGMAX 4GB 1333 CL9=90
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=45
ODD:LITEON 24X=25
PSU:GREEN 535A=60
CASE:GREEN MAGNUM II=40
TOTAL=745
CPU:AMD PHENOM II X6 1055 2.8=205
CPU COOLER:GREEN BUFFALO 100=18
M.B:ASUS M4A87TD USB3=160
RAM:A-DATA GAMING 4GB 1333 CL8=120
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=45
ODD:LITEON 24X=25
PSU:GREEN 535B=75
CASE:GREEN MAGNUM II=40
M&K:FARSSOO=30
SPEAKER:EDIFIER M1335=35
TOTAL=753
من کلیت سیستم با لا رو قبول دارم ولی اینا رو عوض کن که بولد کردمنقل قول:
توی سیستم دوم رم بهتر رو جایگزین خنک کننده کردم توی بخش اور کلاک همین سایت اینجور که میگن راحت تا 3.4 میشه با فن خود 1055 اور کرد
و رایتر هم اچ پی رو ترجیح میدم
سیستم اول چون رم کینگستون تقلبیش زیاد هست توصیه نمیکنم که بگیرننقل قول:
من کلیت سیستم با لا رو قبول دارم ولی اینا رو عوض کن که بولد کردم
توی سیستم دوم رم بهتر رو جایگزین خنک کننده کردم توی بخش اور کلاک همین سایت اینجور که میگن راحت تا 3.4 میشه با فن خود 1055 اور کرد
و رایتر هم اچ پی رو ترجیح میدم
سیستم دوم هم احتمالآ ایشون کارت گرافیک دارن بنابراین مادربورد با گرافیک آنبرد لازم نیست
در مورد رمش هم اگر کاربردشون گیم هست که همون رمی که معرفی کردم کارشون رو راه میندازه
در غیر این صورت رم های پیشنهادی شما خوب هستند
رایتر hp کیفیت نداره و به چند ماه نکشیده درش خراب میشه.نقل قول:
از جای معتبر بخره تقلبی ندن بهش.
خودش گفته کارت گرافیک داره یا حدسه؟
در مورد رم اگر میتونه بهرتر بخره بده؟
من یه سوتال دارم ایکه با پول مشابه قطعات بهتر معرفی کنیم بده؟
الان رم که از رم سیستم شما بهتره مادربردم با گرافیک آنبرد مشکلی ایجاد نمیکنه نهایت اگر کارت دارن کرت رو هم نصب میکنن!!!
جبه گرفتین علیه من؟
ا تا جایی که دیدیم همه از hP تعریف میکنن و قیمتشم بالاتره و....
حالا بعد این همه سیستم معرفی کردن بد شد؟
واقعا کدوم بهتره؟ هم فرکانس بالاتر و هم زمان تاخیر کمتر این اشکالی داره؟
یا مثلا مادربرد ارزاک که معرفی شد بده؟ گرافیک آنبرد مشکل سازه؟
دوست عزیز چرا ناراحت میشی؟نقل قول:
از جای معتبر بخره تقلبی ندن بهش.
خودش گفته کارت گرافیک داره یا حدسه؟
در مورد رم اگر میتونه بهرتر بخره بده؟
من یه سوتال دارم ایکه با پول مشابه قطعات بهتر معرفی کنیم بده؟
الان رم که از رم سیستم شما بهتره مادربردم با گرافیک آنبرد مشکلی ایجاد نمیکنه نهایت اگر کارت دارن کرت رو هم نصب میکنن!!!
جبه گرفتین علیه من؟
ا تا جایی که دیدیم همه از hP تعریف میکنن و قیمتشم بالاتره و....
حالا بعد این همه سیستم معرفی کردن بد شد؟
واقعا کدوم بهتره؟ هم فرکانس بالاتر و هم زمان تاخیر کمتر این اشکالی داره؟
یا مثلا مادربرد ارزاک که معرفی شد بده؟ گرافیک آنبرد مشکل سازه؟
در مورد رم بنده عرض کردم که اگر کاربردشون گیم هست نیاز نیست که پولشون رو برای فرکانس و تایمینگ هدر بدن
برای گیم بیشتر حجم رم مهم هست تا مسائل دیگه
در مورد مادربورد هم حتمآ خودشون کارت گرافیک دارن و ذکر میکنن بدون کارت گرافیک باشه و هزینه کردن برای گرافیک آنبرد بی فایده هست
در مورد ناراحتی هم حق بده :13: اصلا بحث سخت افزاری نیست قضیه الان مبارزه شده دست کم ذهنیت من این شده. شما میگی سیستمو من تغییر کوچولو میدم بعد یکی میاد تشکر میزنه یه مطلب بی اساس میگه خوب صاحب تاپیکم تصور میکنه الان ما داریم میندازیمش تو چاه .نقل قول:
اون از چاور ممونکس 540 اینم از رایتر اچ پی مگه شرکت اچ پی مغز خر خورده بیاد جنس خراب بفروشه. حالا یه نفر یه دونه خریده مشکل خورده دلیل بر بد بودن کل برند نیست منم با گوشکوب میزنم رو کیس گیرین میگم زود قور میشه جنسش خوب نیست:19:
مگر من حجم رمو کم کردم؟
در مورد کارت گرافیک دارن یا ندارن ودشون میان مشخص میکنن
بردی که معرفی کردم هزینه اضافی نیست 160 تون برد شماست 130 مال من . حالا کارت گرافیک داشت میزاره رو سیستم ولی در نهایت چیزی به خرجشون اضافه نکردم
بده پولش به رم با زمان تاخیر کمتر و فرکانس بالاتر میرسه بهش معرفی کنیم؟؟
ببنید من نه گفتم رایتره اچ پی بده نه گفتم که پاور ممونکس خوب نیستنقل قول:
اون از چاور ممونکس 540 اینم از رایتر اچ پی مگه شرکت اچ پی مغز خر خورده بیاد جنس خراب بفروشه. حالا یه نفر یه دونه خریده مشکل خورده دلیل بر بد بودن کل برند نیست منم با گوشکوب میزنم رو کیس گیرین میگم زود قور میشه جنسش خوب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پاور ممونکس گفتم چون عده ی زیادی از دوستان با پاور 540 وات این برند مشکل داشتن
بهتره که خریداری نشه و به جاش 535A گرفته بشه
نگفتم کم کردید گفتم تو گیم تایمینگ و فرکانس مهم نیست و خرج اضافی هستنقل قول:
مگر من حجم رمو کم کردم؟
ولی برای کاربردهای دیگه بالاترین بازدهی رو داره
خب ببینید بردی که شما معرفی کردید SATA3 نداره و برندش هم ازراک هستنقل قول:
بردی که معرفی کردم هزینه اضافی نیست 160 تون برد شماست 130 مال من . حالا کارت گرافیک داشت میزاره رو سیستم ولی در نهایت چیزی به خرجشون اضافه نکردم
بده پولش به رم با زمان تاخیر کمتر و فرکانس بالاتر میرسه بهش معرفی کنیم؟؟
من نمیگم ازراک بده (الان شما اینجوری فکر میکنی:31:) ولی در مقابل ASUS من توصیه میکنم ASUS رو بگیرن و SATA 3 داشته باشن تا بیان رم با تایمینگ و فرکانس بیشتر بگیرن البته بازهم میگم اگه کاربرد سیستم دوم هم گیم باشه
سلام
اگه اون ایسوس رو پیدا نکردن میتونن از برد های:
GIGA GA-870A-UD3
MSI 870A-G54
هم استفاده کنن!