آیا شما چیزهایی رو که در موردِ پیدایشِ نفت در کتابهایِ درسی نوشته شده باور میکنید ؟؟؟؟
ممنون از حضورتون
:10:
دوستان , شما باور میکنین چیزهایی رو که تو کتابهایِ درسیِ مدرسه و دانشگاه در موردِ نحوۀ پیدایش نفت نوشته شده ؟؟؟؟؟
منظورم همون مطالبی هست که میگه : نفت موادِ ناشی از فرایندِ شیمیائیِ تجزیه شدنِ بعضی از انواعِ جانداران هست !!!!!!
تا حالا راجع به این مسئله فکر کردین ؟؟؟؟
:13:
آیا با عقل جور در میاد که صدها ملیون بشکه نفت که در یک حوزۀ نفتی جمع شده , باقیموندۀ یه مشت جانور باشه که یبدیل شدند به صــــــــــــــــــــــــ دها ملیون بشکه نفت ؟؟؟؟؟
من که هر جور فکر میکنم میبینم یه جایِ کار میلنگه
:9:
صدها ملیون بشکه نفت در یک جا جمع بشه !!!!! . اینهمه نفت , از بقایایِ چقدر جانور میتونه درست بشه ؟؟؟؟؟
:9:
چجوری ایــــــــــــن همه جانور در یک جا گرد هم جمع شدند و با همدیگه هم مردند تا بتونند این همه نفت رو درست کنند ؟؟؟؟!!!!!
راستش من یه جورایی به این مطالب که تو کتابهایِ درسی نوشته شده خیلی زیاد شک دارم و احساس میکنم که سرمون رو کلاه گذاشتند از همون دهها سال پیش تا نتونیم خودمون پِی به این راز ببریم و یه روزی نفت بسازیم به صورتِ تجارتی ( تولید انبوه )
شما چی ؟؟؟
به نطرتون با عقل جور در میاد که این همه جانور یکدفعه دور هم جمع بشن و با هم در یکجا بمیرند و اینهمه نفت از تجزیۀ بدنشون درست بشه ؟؟؟؟
:23:
درود بر همگی شما دوستان
:11: