ایا این صحبت صحت داره البته من خودم X6-00 دارم نوشته MADE IN KOREA ?
نقل قول:
ولي اين رو بدونيد كه X6-00 بهتر از مدلهاي ديگره چون ساخت كره و به سفارش اروپاس.و بعد در نهايت x6 جديد تر از 5800 هست.
Printable View
ایا این صحبت صحت داره البته من خودم X6-00 دارم نوشته MADE IN KOREA ?
نقل قول:
ولي اين رو بدونيد كه X6-00 بهتر از مدلهاي ديگره چون ساخت كره و به سفارش اروپاس.و بعد در نهايت x6 جديد تر از 5800 هست.
فکر نکنم نوکیا تو کره کارخونه داشته باشه. یه 1200 ساخت کره دیدم تقبلی بود. از این چینیا. 1200 تقلبی هم ساختننقل قول:
برادر این دوره و زمونه دیگه به برچسب پشت گوشی نباید اعتماد کرد چون ساختنش یه چیز آسونیه پیشنهاد میشه خودتون رو درگیر این چیزا نکنید همچون تحت لایسنس کمپانی هستن.
(فکر کنم فروشنده واسه اینکه بگه ساخت چین نیست رفته برچسب ساخت کره گذاشته روش!!!)
گوشی شما لیبل کره هست نه ساخت کرهنقل قول:
دوستان من طاقت شنیدنش دارم بگید
ایا گوشیم تقلبی
برای من که تا حالا مشکلی نداشته ازشم راضی هستم حالا اصلاً میخواد ساخت افغانستان باشه تحت لیسانس آمریکا
به نظره من ساخت چین برای بازار کره بوده
نه تقلبی نیست اما لیبلش رو فروشنده عوض کردهنقل قول:
نقل قول:
ببین دوست عزیز آخه چه فایده داره نوکیا مرکزی لیبل رو عوض کنه اگر در مورد قیمت باشه که اونا هم باید هم پای بازار پیش برن تازه اصلاً ارزش نداره اینکار رو بکنند و وقتی وقیمتها یکی هستن دیگه خیلی ها اصلاً به این چیزها فکر نمیکنن فقط میخوان گوشیشون رو از یه جای معتبر بگیرن
خب اگه نوکیا تو کره کارخانه داشت که مثل بمب صدا می کرد وخود نوکیا هم می گفت شما فکر میکنید پشت پرده کلی سود میکنند