-
مشکل IMAP جیمیل
سلام
من قبلاً جیمیل رو روی pop3 تنظیم کرده بودم.واقعاً بدون مشکل بود مخصوصاً با تاندربرد خیلی هماهنگ بود(سبک و سریع)
تا اینکه بخاطر یک مشکل ویندوز عوض کردم و چون متاسفانه بک آپ نداشتم دوباره مجبور به دانلود ایمیلهام شدم(2 گیگا بایت ایمیل:18:) اما نمیدانم چرا دانلود ایمیلها تا نصف بیشتر انجام نشد .از اینجا مشکلاتم شروع شد.
ورژن جدید تاندربرد (ورژن 3) را ریختم ولی بهم پیشنهاد کرد که روی IMAP تنظیم کنم.بعد از تنظیم ایمیلهام دانلود شد ولی در مقایسه با pop3 دو ایراد اساسی داره.
1- یک فولدر درست کرده بنام All mail که تمام ایمیلها اعم از ایمیلهای ارسالی و یا دریافتی رو تو اون ذخیره میکنه.این کار باعث شده که 2 گیگ ایمیلهام روی کامپیوتر به 21 گیگ برسه.
2- در مقایسه با pop3 دسترسی به ایمیلهام خیلی کندتره و هر کاری که روی تاندربرد انجام میدم عملاً روی سرور جیمیل هم انجام میشه که با سرعت اینترنت اینجا خیلی عذاب آوره.
میخوام دوباره به pop3 برگردم اما میترسم وقت زیادی برای دانلود مجدد بزارم و دوباره نصفه دانلود بشه.
شایدم هم این مشکل از تاندربرده و اوت لوک این مشکل رو نداشته باشه.
لطفا راهنماییم کنید که بهترین کار برای استفاده مجدد pop3 چیه چون میترسم یک ماه وقتم سر دانلود ایمیلها تلف بشه و آخرش هم هیچ فایده ای نداشته باشه.
با تشکر
-
بنده از طریق Outlook حدود یک گیگابایت ایمیل رو دانلود کردم و مود دسترسی رو هم روی POP3 گذاشتم، مشکلی هم به وجود نیومد
اگه میبینید مشکلی پیش میاد از نرمافزارهای تغییر IP هم میتونید موقع ارتباط و دانلود استفاده کنید