سلام اقایون !
میخواستم بپرسم با 40 میلیون چی بخریم خوبه ؟ سوناتا ، کرولا، اپتیما مد نظرم هستن ولی نمیدونم کدومش رو بخرم خوبه !؟ توی همین رنج 5 میلیون بالا پایین چی سراغ دارید ؟
ترجیحا قطعات ماشین ارزون قیمت باشه و گیر بیاد ، کم مصرف باشه
ممنون :11:
Printable View
سلام اقایون !
میخواستم بپرسم با 40 میلیون چی بخریم خوبه ؟ سوناتا ، کرولا، اپتیما مد نظرم هستن ولی نمیدونم کدومش رو بخرم خوبه !؟ توی همین رنج 5 میلیون بالا پایین چی سراغ دارید ؟
ترجیحا قطعات ماشین ارزون قیمت باشه و گیر بیاد ، کم مصرف باشه
ممنون :11:
شما اول انتظارات خودتون رو بگید تا بتونیم شما رو بهتر راهنمایی کنیم از اینجا میونید کمک بگیرید»:
نقل قول:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
پست اول ویرایش شد ...
کسی پاسخی چیزی نداره ؟
همه ی ماشین های این رنج قیمت در انتظاراتی که شما گفتید تقریبا مثل همن
بیشتر عاشق شتاب و سرعتید یا نه ماشین نرم و راحتو پر آپشنی می خواین تمام انتظارات مد نظرو ذکر کنید تا بتونیم کمکتون کنیم
با این قیمت ماشین بخری اکثرا قطعاتش گرون خواهد بود و نزدیک به هم!نقل قول:
چون گفتید ترجیحا کم مصرف بین این 3 کرولا کم مصرفه! تو این رنج هم ماشینای زیادی چه صفر و چه کارکرده وجود داره!
اگه بشه با توجه به پست قبلیم بتونید انتظارات خودتون رو کامل بگید راحت تر میتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
ممنون.
فکر کنم مزدا 3 جدید توی این رنج دو تا فاکتور فراوان بودن قطعات (نسبت به بقیه) و مصرف کم رو به خوبی پوشش بده . مگر اینکه فقط از بین سوناتا ، کرولا و اپتیما بخواین ...
تائید میشه ...به نظر مزدا 3 گزینه ی خوبیه
انتظارات از ماشینت که کامل نیست هنوزنقل قول:
قطعات ارزون و فراوان و کم مصرف ؟؟!! همین !؟
یکم بیشتر بگو
صفر باشه ؟!
با این قیمتی که گفتید مگان 2000 هم گزینه خوبیه
به نظر من هم مگان 2000 و مزدا 3 جدید (البته هاچبکش به نظر من زیبا تر هست) ,مناسب ترین گزینه ها هستند.