سلام به دوستان گل :11:
از چند وقت پیش بود که توی آنتی ویروس آویرام مشکل ایجاد مشکل میشد هر بار که کامپیوتر بالا میومد یک بار فایروال غیر فعال بود یه بار وب گارد و ... تا اینکه 2 هفته پیش کامپیوتر یکی از دوستان رو ویروس کشی کردم برای آپدیت آنتی ویروسش ار ADSL خودم استفاده کردم ولی به هیچ وجه اون کامپیوتر به کامپیوتر من وصل نشد. بعد که ADSL رو به کامپیوتر خودم وصل کردم دیگه به اینترنت وصل نمیشد و ارور فکر کنم 735 رو میداد . ویندوز رو عوض کردم و بدبختی ها یکی یکی شروع شد . اینترنت وصل میشد ولی آنتی ویروس آویرا دیگه نصب نمیشد ،سعی در نصب دوباره ویندوز داشتم که توی میانه های راه هی گیر میداد یه بار USB نصب نمیشد یه بار ویندوز نصب میشد VGA درست نصب نمیشد و... تا اینکه ویندوز 7 رو نصب کردم .با ویندوز 7 مشکلی نبود و آنتی ویروس نصب شد و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نشد .با ویندوز 7 هم به مشکل برخوردم و نصب های چندین باره 7 و XP با مشکلاتی فراوان .توی یکی از نصب ها NOD32 هم نصب شد که اون هم چیزی نیافت .مشکلات کامپیوتر روز به روز بیشتر میشد تا اینکه دیگه ویندوز نمیشد نصب کنی ! گفتم شاید اوبونتو بتونه بیاد بالا که بوت اوبونتو هم کار نکرد و لینوکس هم بی فایده بود.توی فکر Fdisk بودم تا اینکه امشب برای دل خوشی یه سون رو گذاشتم ببینم نصب میشه یا نه که شد ! در کمال تعجب تونستم کاسپر2011 هم نصب کنم و اسکن هم کنم که باز هم بی نتیجه بود و چیز خاصی غیر از چندتا کیجن پیدا نشد،حالا تمام بخش های مربوط به حفاظت آنلاین کاسپر اعم از فایروال و وب گارد و ... از کار افتاده و دیکه فعال نمیشه و ارور میده . والا من دیگه موندم چکار کنم ...:41: در ضمن سی دی بوت آویرا هم بالا نمیاد و گیر میکنه . سی دی بوت کاسپر امتحان نکردم ولی فکر نکنم جواب بده . از اثرات جالب این ویروس این بود یه بار روی xp پسورد گذاشت و با ادمین هم نمیشد وارد بشی بعد که ریست شد اومد بالا! عجیب ویروسیه !من که تا حالا 50 تا کامپیوتر درست کردم مثل اینو دیگه ندیدم .یه کارهایی میکنه که من دیگه یادم نمیاد !
حالا کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ واقعاً ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان