سلام
یک کیس با تمام قطعات توش رو تا 800ت معرفی کنید.
واسه ی بازی میخوام فقط اینکه کامل باشه یعنی همه ی چیزهایی که یک کامپیتر توی کیسش میخواد رو معرفی کنین.
ممنون:46:
Printable View
سلام
یک کیس با تمام قطعات توش رو تا 800ت معرفی کنید.
واسه ی بازی میخوام فقط اینکه کامل باشه یعنی همه ی چیزهایی که یک کامپیتر توی کیسش میخواد رو معرفی کنین.
ممنون:46:
سلام
CPU:AMD Athlon II X4 635=105
M.B:Asrock 770 Extreme3=100
RAM:Kingmax 4Gb 1333 CL9 (2x2Gb)=90
VGA:Force3D 5850 1Gb=320
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
DVD RW:Asus 24X=28
Power:Green GP535B=70
Case:Green Magnum2=40
All:798
این بازیهای سنگین هم راحت جواب میده,مثلا ac3رو که البته هنوز نیومده یا pes11رو رویHighروون جواب میده,کلا تا کی این سیستم خواسته ی ما رو برآورده میکنه؟نقل قول:
چجوریاست دیگه؟
بله 5850 کارت قدرتمندی هست و تو تمام بازیهای سنگین فریم ریت خوبی میگیرهنقل قول:
این بازیهای سنگین هم راحت جواب میده,مثلا ac3رو که البته هنوز نیومده یا pes11رو رویHighروون جواب میده,کلا تا کی این سیستم خواسته ی ما رو برآورده میکنه؟
حتی برای بازی تو رزولوشن Full HD هم ایده آل هست
ممنون,فقط یه سوال دیگه که اینها رو با همین قیمت توی مشهد میشه پیدا کرد چون راستش هنوز هیچ جا نرفتم.نقل قول:
میخوام یه چیز خوب به قول گفتنی عمری باشه.چون زیاد از این چیزا سردرنمیارم اگه پیشنهاد دیگه ای ندارین همین رو بگیرم .البته عجله ای نیست من هنوز صبر میکنم اگه بهتر تو همبن مایه های قیمت سراغ داشتین بگین.
ممنون
بازار که کلا وضعش آشفته هست و قیمتها اصلا ثابت نیستندنقل قول:
ممنون,فقط یه سوال دیگه که اینها رو با همین قیمت توی مشهد میشه پیدا کرد چون راستش هنوز هیچ جا نرفتم.
اینا که تو رنج خودشون بهترین هستند...نقل قول:
میخوام یه چیز خوب به قول گفتنی عمری باشه.چون زیاد از این چیزا سردرنمیارم اگه پیشنهاد دیگه ای ندارین همین رو بگیرم .البته عجله ای نیست من هنوز صبر میکنم اگه بهتر تو همبن مایه های قیمت سراغ داشتین بگین.
ممنون
ولی برای خرید اگه با این قیمتها پیدا نکردین،توصیه می کنم،کمی دست نگه دارید
چرا صبر کنم؟یعنی قیمت ها میاد پایین؟نقل قول:
لطف کنین درمورد برندها هم توضیح بدید قیمتها و کاراییشون.
ممنون
مثل همیشه پیشنهاد استاد اولترا درجه 1 هست ولی نظر من اینکه کارتو gtx460 1gb بگیر و مادربرد هم 870ex3 بگیر.
استاد نظر شما چیه؟
نقل قول:
چرا صبر کنم؟یعنی قیمت ها میاد پایین؟
قیمتها رو که کنارشون نوشتمنقل قول:
احتمالا...
لطف کنین درمورد برندها هم توضیح بدید قیمتها و کاراییشون.
ممنون
راجع به کارایی چه اطلاعاتی میخوایین؟
در صورتی که اورکلاک سنگین بکنند،پیشنهاد خوبیه...نقل قول:
مثل همیشه پیشنهاد استاد اولترا درجه 1 هست ولی نظر من اینکه کارتو gtx460 1gb بگیر و مادربرد هم 870ex3 بگیر.
استاد نظر شما چیه؟