-
خرید کارت کپچر کمک
دوستان من یه کارت کپچر میخوام با قیمت ، تا 60 تومن . که فیلمهای خانوادگی رو که با دوربین Mini dv میگیرم رو در حد خوب ( و البته خیلی خوب :31: ) برام تبدیل کنه . یه مدل با مشخصا و عکس برام معرفی کنید و اینکه چه ویژگیهای خاصی داره . میخوام در این قیمت بهترین باشه . ممنون .
-
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
-
آقا یکی پیدا نمیشه به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
-
سلام دادش
به نظر من پولتو دور نریز 60 تومن براچی پول الکی بدی از کبچر tv های اکسترنال استفاده کن هم فیلم کبچر کن هم 14 تا کانال دیجیتال رو داشته باش..
-
ممنون . خب چند هست ؟؟؟
قیمت اینترنالش چنده ؟؟؟ کامپیوترم قدیمیه . کلا تنها دغدغه ام کپچر فیلمهای خانوادگیه . نه دیدن کانالهای چرت ایرانی .
هم اینترنال و هم اکسترنال مدل معرفی میکنید . ممنون . :11:
-
نظر من این نوع هست و حدودا 35 تومن قیمت داره البته مدل های بیشتری از این وجود داره باز هم خودتون یه تحقیقی بکنید من خودم ندارم اما یکی دوستان دارند و تقریبا راضی هست..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
این خوب کپچر میکنه ؟؟؟؟؟
مدل اینترنال چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ :11:
-
والا من از اینترنال ها خبر ندارم باید از دوستان دیگه کمک بگیری... ولی همین اکستر نالها مدل های مختلفی دارند....
-
خب شما تجربه کار با این اکسترناتها رو داشتی
خوب کپچر میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام از لحاظ صدا و تصویر و اینکه صدا و تصویر لینک باشن مطمئن باشه . ممنون .
-
قبلا عرض کردم من خودم ندارم یکی از دوستان دارند راضی هستند البته بیشتر از قابلیت tv استفاده می کنه ولی مثل اینکه شما نظرتون کبچر کردن حرفه ای، من پارسال pc داشتم یه کبچر اینترنال خریدم 37 تومن خوب بود ولی حرفه ای نبود پارسال ارزونش همین 37 تومنی بود ؛ ولی در حال حاضر لپ تاپ دارم و از اینترنال ها خبری ندارم شما هم بهتر از اینترنال ها استفاده کنید که حتما حرفه ای تر این کارو انجام میدن...
از دوستان دیگه هم درخواست دارم کم لطفی نکنند و در بحث شرکت کنند...