-
سریال روزی روزگاری
با سلام
چند وقتیه که تلوزیون سریال زیبای روزی روزگاری را تکرار میکنه
به نظر من که یکی از زیبا ترین سریال های ساخته شده در ایران هست سریالی که حتی از خیلی از سریال های خارجی زیباتره
انشا الله یک سری عکس و توضیح براتون میذارم نظر شما درمورد این اثر چیه؟
-
من یادم نمیاد
کدومه؟
یکم توضیح و عکس
ممنون
-
سلام خوب خودم یکم توضیح میدم
داستان پیرامون قبیله ای فکر میکنم چهارمحال و بختیازی هست که شامل پیرزنی هست به نام خاله که با چند خانواده چادر زدند اینو بگم که خاله خیلی جذبه داره و تقریبا همه حساب میبرند از طرفی یک سری راه زن هستند به نام مراد بیگ و حسام بیگ و ... که کارشون معلومه ولی جالبیش اینه که با تفنگ های سرپر یک گروه درست کردند و از یک طرف هم پیرامون خان ها هستند که مثلا یکشون به نام خان خله خان خالو اباد سریال واقعا باحاله یعنی کاراشون واقعا جالبه بیچاره ها از روی سادگی خیلی کارهای جالبی انجام میدهند البته اخر شبا تلویزیون باید بذاره این سریال از نظر من خیلی برتره نسبت به سریال ها دوستان و... حتی از قهوه تلخ هم شاید بهتر باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
این تیتراژ اولیه سریاله:
کد:
http://www.4shared.com/audio/VOK8YgqN/Roozi_Roozegari_-_Openning.htm
-
رفيق مقايسه مع الفارق ميكنيا فيلم هاي دهه 70 ايران رو با دوستان و... غيره مقايسه ميكني
اين سريال ها هم براي همون نسل خوبه و امروزي ها ديگه اين جور چيزا به دردشون نمي خوره
bye
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
رفيق مقايسه مع الفارق ميكنيا فيلم هاي دهه 70 ايران رو با دوستان و... غيره مقايسه ميكني
اين سريال ها هم براي همون نسل خوبه و امروزي ها ديگه اين جور چيزا به دردشون نمي خوره
bye
-
این سریال رو مردم با کاراکتره "خان خله" میشناسن:دی
-
خان خله کدوم بود؟ میشه عکسشو بزاری؟
-
من خودم به روزه به روز هستم و سریال آمریکایی On going دنبال می کنم ولی با این سریال خیلی حال کردم.
منم نظرم اینه که بهتر سریال تاریخ تلویزیون ایران هست. یه سکانسی که مرادبیک با اون راهزن معروف پیر صحبت می کرد رو هیچ وقت یادم نمیره . همونی که 1000 تا کاروان رو زده بود ولی نتونست 1 کاروان رو سالم به مقصد برسونه.
خسرو شکیبایی ترکونده بود تو این سریال.
-
يكي از بهترين سريال هايي بود كه تو عمرم ديدم . سريال تفنگ سرپر هم خوب بود ولي به اين نميرسه
لينك دانلود اين سريال رو نداره كسي ؟
-
الان كه داره دوباره پخشش ميكنه خيلي از خاطره هام زنده شد
واقعاً اين سريال كم نظيره