کنترل یک کامپیوتر از طریق اینترنت
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .
چند سوال در این مورد داشتم اگر ممکنه منو راهنمایی کنین ممنون میشم.
قضیه به این صورته که من توی شرکت یک کامپیوتر دارم که دارای اینترنت adsl هست. من میخوام کاری کنم که بتونم هر وقت از خونه خواستم به این سیستم دسترسی پیدا کنم و بتونم از توی خونه از طریق اینترنت اونو کنترل کنم.
قبلا با برنامه TeamViewer کار کردم ولی کاری که من میخواستم رو بصورت کامل اجرا نکرد .
مشکلی که این برنامه داره اینه که حتما باید از قبل کامپیوتر روشن باشه و اون برنامه هم اجرا شده باشه و وقتی یک بار از اون استفاده کردی و خارج شدی دیگه نمیشه وصل شد . حالا نمیدونم این برنامه اینطوریه یا من اشتباه عمل کردم .
بهر حال من میخوام بتونم این کارا رو انجام بدم :
1- کامپیوتر خاموش رو از راه دور اول روشن کنم (از طریق خط تلفن یا هر چیز دیگه ای که امکانش هست .طلفا بگین چطوری)
2- بعدش بتونم مثل برنامه بالا که گفتم به کامپیوتر دسترسی پیدا کنم اونم برای چندین بار .
مثلا یک بار که از برنامه خارج شدم دوباره بتونم واردش بشم و آخر سر بتونم کامپیوتر رو خاموش کنم و اگر خواستم دوباره کارهای بالا انجام بدم .
یعنی درست مثل وقتی که آدم خودش به کامپیوتر دسترسی داره محدودیتی نباشه و فقط بشه این کارها رو از طریق اینترنت انجام داد حالا با کمک خط تلفن یا هر چیز دیگه .
ممنون