ویندوز Original سون ( Pro ) لپ تاپ رو حذف کنم ، سون ( Ult ) غیر اصل و معمولی بریزم ؟!
سلام
یه لپ تاپ داریم ، که ویندوزش ویندوز 7 Pro هست . لپ تاپ رو هم که خبر دارید که یه مشت برنامه
مضخرف روش نصب شده که به هیچ دردی نمیخوره ، مثل آنتی ویروس های تریال و آفیس مدت دار
و یه سری برنامه های غیر مفید .
از اون جایی که این برنامه ها حجم زیادی از این ویندوز رو اشغال کرده ، و ما مجبور هستیم پاکشون
کنیم ، و همون طوری که میدونید نصب چند ده تا نرم افزار و پاک کردن اون ها ، باعث خراب شدن و یا
لا اقل کند شدن ویندوز میشه ، بنده تصمیم گرفتم که کل این ویندوز مسخره رو پاک کنم و یه ویندوز
7 جدید Ult بریزم . چون طبق چیزایی که خوندم و شنیدم ، ویندوز اصل هیچ تفاوتی با ویندوز غیر
اصل نداره ، چون اصلا توی ایران این بی معنی هست که یک برنامه ی اصل آدم بخره . و همون
نسخه ی کرک شده ی ویندوز ، کار همون ویندوز اورجینال رو میکنه .
حالا خواستم نظر دوستان رو در این باره بدونم که آیا این کار درسته ؟
آیا من با این کار ، چیزی رو از دست میدم یا این که نه ، ویندوز کرک شده ای که نصب میکنم
هیچ فرقی با ویندوز اصلی لپ تاپ نداره ، و سرعتشون هم یکی هست ؟
چون الان من ویندوز کرک شده ( غیر اصل ) دارم ، داره مثل بچه ی آدم کارشو میکنه ، آپ دیت
هم میشه ( توی پی سیم ) اما این ویندوز لعنتی و چرتی که سنی روی لپ تاپ هاش نصب کرده
یه دو هزار تا برنامه هم روش ریخته که اعصاب آدمو خورد میکنه .
این یه سوال
سوال دوم اینه که شنیدم بعد از نصب کردن یه ویندوز جدید ، ظاهرا بعضی از کلید های کی بورد
لپ تاپ کار نمیکنه ، اول این که این به چه دلیل اتفاق می افته ، دوم این که راه حلی که واسه
ی این کار هست ( دانلود برنامه مخصوص از اینترنت ) ، آیا باعث ایجاد مشکل در جایی از ویندوز
نمیشه ؟
در هرصورت من خیلی وارد نیستم ، و از کسانی که لپ تاپ داشتن یا ویندوز Original داشتن
خواهش میکنم که بگن که این کار من آیا خوبه یا بده و اگر هر ایرادی داره ، بگین ...
که من از تمام جزئیات خبر دار بشم که آیا ویندوز اصل لپ تاپ رو Uninstall بکنم یا این که حیفه .
تشکر از محضر حضرات