-
سریال یک روز قبل
سلام اینجا درمورد یک روز قبل سریال 24 ایرانی بحث کنیم هرکی نظرش را بگه
این سریال مثل اینکه قراره هر شب ساعت 22 به مناسبت دفاع مقدس پخش بشه
--------------
ایرانی در 8قسمت از شبکه اول
فرهنگ > تلویزیون - مجموعه تلویزیونی «یک روز قبل» کاری از گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما در هفته دفاع مقدس هر شب ساعت 22 از این شبکه پخش میشود.
به گزارش خبرآنلاین، مجموعه تلویزیونی «یک روز قبل» به کارگردانی صادق کرمیار و تهیهکنندگی محسن علی اکبری، که قرار است در هشت قسمت شبهای هفته دفاع مقدس از شبکه اول سیما پخش شود، به موضوع ساخت و پرتاب ماهواره امید میپردازد.
این مجموعه که برای نخستین بار یکی از بزرگترین ابتکارات علمی کشور را به تصویر کشیده است در ساختاری متفاوت تهیه و تولید شده است.
عباس اکبری، مدیر گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه اول سیما به «خبرآنلاین» گفت: این مجموعه به نوعی نمایشگر تداوم دفاع مقدس در کشور است که نتیجه آن، خودباوری و احساس اعتماد به نفس ملی را در مخاطب ایجاد میکند.
وی افزود: هدف از ساخت سریع این مجموعه در سالگرد پرتاب نخستین ماهواره ایرانی به فضا، ایجاد غرور و افتخار ملی است.
وی تاکید کرد: این مجموعه از لحاظ ریتم و ضرباهنگ و شکل ساخت شباهتهای زیادی به «24» دارد.
بنابراین گزارش، «یک روز قبل» به روایت 24 ساعت قبل از پرتاب ماهواره امید و مقابله دشمنان نظام برای جلوگیری از پرتاب این ماهواره میپردازد. بخشی از این سریال در سمنان، قسمتی در تهران و بقیه در لبنان تصویر برداری شده است.
در مجموعه یک روز قبل حمیدرضا پگاه، سارا خوئینی ها، رضا عزیزی، شهرزاد صفوی به همراه تعدادی ازبازیگران لبنانی بازی کردهاند.
منبع khabaronline.ir
-
خب پس حتما آخر فیلم به جای ماهواره یه سفینه عجیب غریب می سازن و می گن ناسا هم نمی تونه همچین چیزی بسازه!دیگه فیلمهای ایرانی که قابل بحث نیستن اصلا.فکر نکنم الان دیگه به جز خود کارگردان کسی نگاه کنه فیلمهای ایرانی رو!قبلا خیلی قابل تحمل تر بودن.الان که هیچی.به نظرم ارزش وقت تلف کردن رو هم نداره.وقتتون رو بگیرید بخوابید به نظرم بهتره!
-
سلام نه تریلر هاش را که تلیویزون پخش میکرد جالب بود که
-
جالبی سریال اینجاست که دقیقا مو به مو کپی کردند
-
من دیروزش را دیدم . خیلی خنده دار هست. زنه میگه دلم شور افتاده زنگ می زنه شمال می فهمه مادر شوهرش از حال رفته بعد تو راه شمال میگه دلم شور افتاده زنگ می زنه تهران می فهمه خونش را دزد زده . :27:
چقدر ایران تو ساخت فیلم ضعیفه واقعا ؟!!!!!!!!!!!!!
-
من دیروز یه تیکشو فقط دیدم...
طرف داشت با گوگل ارث چی کار میکرد؟؟؟
-
سلام دقیقا مو به مو 24 را کپی کردند ctu را داشتی؟مرکز فرماندهی
-
-
-
سلام تکرارش کیاست؟؟؟؟؟؟؟؟