سلام من می خوام تا آخر ماه یه گوشی هوشمند بخرم امّا نمی دونم کدوم سیستم عامل بهتره هر کس یه نظری داره برتامه های متنوع و زیاد واسم مهمه من زبانم خوبه با هر گوشی ای به راحتی می تونم کار کنم امکانات سیستمم خیلی مهِه.:20:
Printable View
سلام من می خوام تا آخر ماه یه گوشی هوشمند بخرم امّا نمی دونم کدوم سیستم عامل بهتره هر کس یه نظری داره برتامه های متنوع و زیاد واسم مهمه من زبانم خوبه با هر گوشی ای به راحتی می تونم کار کنم امکانات سیستمم خیلی مهِه.:20:
دوست عزیز این انتخاب برمیگرده به انتظارات شما.
به نظره من برای اکثر افراد سیمبین کفایت میکنه.چون الان نرم افزاری نیست که در این سیستم عامل نباشه
اندرویید خوبه ولی روز به روز داره پیشرفت میکنه و به نظره من بهتره صبر کرد تا یه پیشرف اساسی کنه و ادم از خریدش اطمینان حاصل کنه که حالا حالا ها نیاز به عوض کردن گوشی نداشته باشه.
ویندوزم که برای کسانی خوبه که کار کردن باشو بلد باشن همچنین واقعن قصد استفاده کردن داشته باشن در غیر این صورت با ویندوز با مشکل مواجه میشن همچنین ویندوز فون7 هم داره میاد.ولی ویندوزی که الان هست(ویندوز 6/5)چبره کاملیه و به نظره من یه سیستم عامل تکامل یافتس و اگه ویندوز به کراتون میاد میتونید ویندوز را انتخاب کنید.
البته باز میگم سیمبین کاره همه رو راه و کسی که از ویندوز سر در نمیاره یا کار کردن باشو بلد نیست از سیمبین استفاده کنه بهتره چون اگه در ویندوز اشتباه کنید سیستمتون کند میشه و هزار تا دردسر دیگه ولی سیمبین کاربرد راحتی داره و اکثرن از اینم سیستم عامل سر در میارن.
در کل من سیمبین را برای اکثر افراد مناسب میدونم مگر کسانی که کار کردن با ویندوز یا سیستم عاملای دیگه را بلد باشن و واقعن هدفی از انتخابشون داشته باشن...........
راستی مکین تاچم کاربرد راحتی داره و به نظره من تجربه ی خوبی میتونه باشه همچنین ویندوز فون7 هم اون طوری که مایکروساف میگه یقینن باید ارزش تجربه کردنو داشته باشه
ویندوز فون 7 هنوز نیومده؟نقل قول:
مثل اینکه این ویندوز هم چند بدی داره
مثلا اجازه نصب برنامه از طریق مموری کارت رو نمیده
یه چیز دیگه اش مشکل داشت. نمی دونم مالتی تسکینگ بود یا بلوتوث
مثل اینکه دکمه استارت هم نداره
جاوا از همه بهتره...دردسر هم نداره...:46:
خوشتیپ.....جاوا سیستم عامل نیست.....همه ی سیستم عامل هل هم جاوا رو ساپورت میکنندنقل قول:
اینم حرف درستیه!!!
انروید از نظر برنامه خیلی پروپیمونه و تازه اومده وداره با سیستم عامل اپل رقابت
میکنه
اما ویندوز موبایل و سیمبین قدیمی شدن
اما با گوشی htc hd2میتونه اندروید روش نصب کنی
یعنی هم انروید و ویندوز موبایل رو هر 2 با هم داری
پ.ن اگر بودجت بگی بهتر میتونم کمکت کنیم
شما چرا به بادا فکر نمیکنین؟؟؟؟
سلام..
از ديد من سمبيان از همه مي تونه بهتر باشه.. شما اگه علاقه خاصي به اين دارين كه برنامه هاي زيادي
و تقربيا تخصصي رو تو گوشي خودتون داشته باشين ؛ پيشنهاد من به شما سمبيان ِ ..
موفق باشين..
android :5: