-
کند شدن سیستم !!!
یه سیستم با مشخصات
cpu x2 550
vga 4890
ram 2 gig kingmax
power 500
hdd 500 wd
m.b asrock 770 de
بعد از چند دقیقه که روشنش میکنم کند میشه و سرعت میاد پایین:41:
با کسپر 7 اپدیت شده اسکن کامل کردم و ویروسی پیدا نکرد؟؟؟!!!
سرعت فن cpu هم روی 6500 هست با صدای خیلی زیاد.
لطفا کمک کنید تا مشکلشو پیدا کنم...
ممنون
-
این مدل cpu یعنی phenomeII x2 550 کلا دمای بالایی داره که احتمال زیاد مشکل شما از دمای بالای سی پی یو هست
پاورتون که خوبه ولی ریلش چنده؟
سیستم تهویه ی کیستون رو مطمئن شید که خوبه
دمای گرافیک رو چک کنید بالا نباشه
اگر دمای گرافیک و پردازنده عادی بود و پاور هم ایراد نداشت باید برین سراغ چک کردن هارد
که احتمال مشکل دمای بالای پردازنده بیشتره که اگه لازم بود از یه خنک کننده ی بهتر استفاده کنید
-
چند ماه بیشتر نیست این سیستمو خریدم.پاور 500 redmax active
-
حالا اون چیزایی که گفتم حتما چک کنید
و دمای سی پی یو رو در حالت بیکاری و لود با نرم افزار hw monitor ببینید چنده عکسشو بزارید اینجا
گفتم به احتمال زیاد از همون دمای سی پی یو هست
عکسو حتما بزارید
-
دمای گرافیک هم تو بیکاری 65 :41: هستش؟؟؟
این 4890 sapphire هم برای خودش یه نوع کوره هست!!!!
-
مدل مرجع هست گرافیکتون؟
چون معمولا 4890 در حالت عادی دماش باید حدود 54 درجه باشه
دمای سی پی یو رو در حالت لود و بیکاری نگفتین به احتمال زیاد مشکل از دمای بالای سی پی یو هست و ممکنه نیاز به خنک کننده ی بهتر داشته باشین
-
من مشکل و از پاور میبینم ! خروجی پاورت 460Wه ! در صورتی که حداقل یه 500 وات میخوای !
-
کاملا درسته با توجه به این گرافیک پاور هم باید قوی باشه با یه پاور قویتر امتحان کنید و دمای سی پی یو رو در حالت بیکاری ولود
بزارین
-
رفتم تو بایوس دمای سی پی یو روی 55 درجه بود و دمای چیپست مادربورد روی 50 درجه...البته 3/4 ساعت سیستمه روشن بود و داشتم ویندوز و بازی نصب میکردم.
دور فن هم 6500 بود؟؟!!
(کجای بایوس میشه دور فن cpu رو روی حالت خودکار گذاشت...asrock 770de)
این برنامه hardware monitor رو نتونستم از سایتش دانلود کنم،بیشتر ار 8 kb دانلود نمیشه؟
اگه دارین برنامرو همین جا اپلود کنین،ممنون میشم.
در مورد پاور هم فک نکنم مشکل داشته باشه چون 4 ماه بدون هیچ مشکلی کار کرده و active pfc هست و 90 تومن خریدم.
-
hw monitor
درسته که pfc active هست ولی ممکنه توان مورد نیاز سیستم رو نتونسته تامین کنه و در دراز مدت اثر گذاشته
حالا شما این نرم افزارو دانلود کن و نصب کن ببین دماها چطوره دمای هارد رو هم زده میتونی ببینی
اگه سرعت فن رو 6000 از همون اول که روشن میکنید هست سوکت برق فن سی پی یو رو بکنید بزارید جای cpu fan اگه رو این باشه فکر کنم اتوماتیک دورشو تنظیم کنه
کد:
http://www.4shared.com/file/awM2tms_/HWMonitorPro_106_setup.html