-
مشکل با 5770 و v22t
با سلام خدمت همه ی دوستان p30
مشکلی داشتم که میخواستم با شما در میون بزارم .
مشکل اینه که توی بازی dirt 2 , assassins creed 2 و crisys warhead سیستم هنگ میکنه و صفحه سیاه میشه وقتی هم دست روی کیس میزاری دما تا حدود زیادی افزایش پیدا کرده وقتی هم کرک جدید برای dirt 2 نصب کردم کمی زمان رفتن تصویر بیشتر شد البته نمیونم چرا این مشکل پیش اومد .
سیستم :
core i7 920
giga 5770
case magnume 2
و مانیتور V22t
البته در ابتدا از حداکثر رزولوشن استفاده میکردم (1920 - 1080) که بعد با تغییر اون مقداری به زمان هنگ اضافه میشد البته 3- 4 باری هم بود که assassins بدون هنگ بازی کردم .
لطفاَ راهنمایی کنید .
-
-
شما اول از همه ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید و درایور گرافیک و مانیتور رو آپدیت کنید
اگه بازم هنگید علت های مختلف داره مثل بالا رفتن دمای پردازنده و گرافیک
ضعیف بودن پاور
خرابی رم یا اسلات حافظه
بدسکتور بودن هارد
و نیم سوز بودن گرافیک
باید تک تک این قطعات رو چک کنی ببینی مشکل از چیه
گرافیکتم خوبه فکر نکنم تو ریزولیشن فول اچ دی مشکلی داشته باشه
-
-
شما باید قطعه سالم داشته باشید و اون قطعه هایی رو که گفتم حتما چک کنید
با این عکسها پس احتمالا گرافیک مشکل نداره و دماش مناسب بوده
-
دوست عزیز میتونی یه راهنمایی از چگونگی تست قطعات بدی . بدونه این که قطعه ی دیگه ای نیاز باشه ...
-
برای تست رم جای رم رو عوض میکنی نشد با نرم افزار memory test تست میکنیش
برای هارد hdd regenerator
گرافیک و پاور هم که سالمه
یه تست پایداری هم از سیستم با نرم افزار prime95 بگیر به مدت نیم ساعت
-
دوست عزیز ...
با furmark که بنچمارک میگیرم حقیقتا خیلی فریم رد میکنه آدمو کلافه میکنه .
-
سلام
من در مورد رم ها این کارا رو انجام دادم.
(سیستم:
رم Elexir ddr3 3*2g
مادربرد: X58aud3r)
رم 1 رو گذاشتم تو اسلات 1 (سفید) ==> بعد از اجرای 2 Dirt سیستم 35 دقیقه ثبات داشت بعدش هنگ کرد .
رم 2 /...................../ 1 /......./ ==> /............................... 13 ....................................... .
رم 3 /...................../ 1 /......./ ==> /............................... 55 ....................................... .
===---===
رم 1 رو گذاشتم تو اسلات 3 (دومین اسلات سفید از چپ) ==> بعد از اجرای Dirt 2 سیس 18 دقیقه ثبات داشت و بعد هنگ کرد.
رم 2 /.................................................. ......./ ==> /............................ 15 /....................................
رم 3 /.................................................. ......./ ==> /............................ 19 /.....................................
===---===
رم 1 رو گذاشتم تو اسلات 5 (سومین اسلات سفید) ==> بعد از اجرای Dirt 2 سیستم 7 دقیقه ثبات داشت و بعدش هنگ کرد.
رم 2 /.................................................. ./ ==> /............................... 11 /.......................................
رم 3 /.................................................. ./ ==> /............................... 4 /.........................................
و حالا هم رم 3 رو گذاشتم تو اولین اسلات سفید و رم 1 رو گذاشتم رو دومین اسلات سفید و رم 2 رو هم گذاشتم کنار و وصلش نکردم و تا الآن 3 ساعته که هنگ نکرده.
به نظر شما مشکل از چیه؟ رم شماره 2 یا اسلات سفید 3؟
-
دوستان ............
در انتظار یاری شما ...........