سلام به همگی.
در این تاپیک قصد داریم تا تمام مباحث مربوط به Windows Phone 7 رو اعم از اخبار مربوط به این سیستم عامل ، امکانات این سیستم عامل ، پرسش و پاسخ در مورد این سیستم عامل و در کل کلیه بحث های مربوط به این سیستم عامل رو قرار بدیم.
همچنین گوشیهایی که قراره با این سیستم عامل عرضه بشن رو در اینجا معرفی میکنیم و یه نگاه جزئی هم به این گوشیها خواهیم داشت.
از همه عزیزان و اساتید خودم خواهش میکنم تا من رو در پیشبرد هرچه بهتر این تاپیک همراهی کنند تا یه تاپیک جامع و کامل در رابطه با این سیستم عامل جدید مایکروسافت داشته باشیم.
عکسهای تایید شده از Windows Phone 7 از سوی مایکروسافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس.