یک ویروسی هست که تازیگا درگیرش شدم. که بعد از مدتی صفحه شروع میکنه به لرزیدن....
بعد هنگ میکنه و دیسکانکت میشه.
فقط هم زمان نت اینطوری میشه
کسی شنیده؟
با آواست تست کردم نشناخت چیزی!!
فکر کنم تورجان باشه ولی خوب یه راه حل درست حسابی میخوام
Printable View
یک ویروسی هست که تازیگا درگیرش شدم. که بعد از مدتی صفحه شروع میکنه به لرزیدن....
بعد هنگ میکنه و دیسکانکت میشه.
فقط هم زمان نت اینطوری میشه
کسی شنیده؟
با آواست تست کردم نشناخت چیزی!!
فکر کنم تورجان باشه ولی خوب یه راه حل درست حسابی میخوام
یادم رفت بگم.
جایی که فونت ها مشخص هست توی Taskbar زرد میشه و بعد کاملا Taskbar زرد میشه. بعد نم ویندوز میشه کلاسیک مثل 98
دقیقا اینطوریه!!
خیلی عجیبه.
کسی اینو دیده. میدونه میشکل چیه و چطوری حل میشه؟
بعضی وقتا هم حتی اگه نت نباشی اینطوری میشه!!!!
فایل های سیستم ویندوزت آسیب دیده. بهترین راه برای رفع این مشکل عوض کردن ویندوزه.
دوست عزیز عوض کردن ویندوز پاک کردن صورت مسئله هست. من میخوام سیستم درست بشه . ویندوز عوض کردن کاری نداره. فوقش واسه من نیم ساعت کار داره.
میخوام این ویروس رو از بین ببرم. اگه کسی این ویروس رو دیده و میشناسه کمک کنه
HELP HELP
:23:
خوب از بین هم ببری بازم ویندوزت مثل قبل نمیشه
اول یه کسپر بریز ببین میشناسه
خوب اگه آنتی ویروسشو آن اینستال کنه که ویروس نصب میشه !
اگه سیستمو فیریز کنی چی ؟؟؟
شما از boot time scan آوست استفاده کردی یا فقط اسکن معمولی کردی؟
اگه ویندوز رو Repair هم کنی با هم مثل اولش نمی شه. بهترین راه همونیه که گفتمنقل قول:
گاهی اوقات ویروس ها علاوه بر آزار و اذیتی که میکنن یه سری خسارات تو سیستم جا میذارن که بعد از از بین رفتنشون هم به جا میمونه
بعد از از بین بردن ویروس میتونید یا اون خرابی ها رو شناسایی کنید و فیکس کنید یا اینکه ویندوز عوض کنید
مثلا غیب شدن فلدر آپشن که با یه تغییر در رجیستری درست میشه؛اما به نظرم وقتی منشا خرابی رو نمیدونیم بهتره وین رو عوض کنیم،راحتترین راه
اما شما یه کسپر اسکای نصب کن احتمال زیاد کارت درست میشه
سلام دوست عزیز
به نظر من هم سریع کاسپراسکای را نصب کن اگر تونستی آپدیتش هم بکن . حتما دخل ویروس رو میاره !!