باسلام
لطفا دانلود محيط اجرايي php يا مفسر php هم بگذاريد
مرسي
Printable View
باسلام
لطفا دانلود محيط اجرايي php يا مفسر php هم بگذاريد
مرسي
کد:http://www.wampserver.com/en/download.php
xampp خوبه.
کد:http://www.apachefriends.org/en/xampp.html
Netbeans IDE هم بعنوان یک IDE خوب ، پیشنهاد میکنم.
من به شخصه از wamp واسه سرور local و از dreamweaver واسه editor استفاده میکنم. بسیار هم راضی هستم.
wamp خیلی عالیه اصلا تنظیمات خفن نداره و با چند تا next اماده به کاره :D ...
کلا wmap یا xampp اشتباه هست استفاده ازشون شما پکیج های stable . php .mysql.apache رو خودت نصب کنی خیلی تفاوت داره
میتونی یه دلیل قانع کننده بیاری که چرا اشتباه هستش؟!!!!!!!!!:13:نقل قول:
خواهشا همینطوری یه چیزی در نندازید و برید.
موافقم.دلیل من اینه که چون خودم جدا نصب و تنظیم میکنم بعدا میدونم اگه مثلا" ورژن جدید php اومد چجوری با این ورژن عوض کنم یا این که تنظیمات php.ini چیه و..نقل قول:
دوست عزیز اشتباه نیست.شاید نظر شما بهتر باشه.باید دید بین انتشار ورژن جدید php و نسخه wamp که اون رو داره چقدر زمانه.نقل قول:
پیشنهاد شما خیلی هم خوب نیست.هر بار که می خوای نصب کنب زحمت نصب و ست کردن اینهمه رو بکشی که اگر احیانا یه روزی php جدید اومد شما زودتر نصبش کنی.نصب کردن ورژن های جدید هم همیشه یه جور نیست که یه بار یاد بگیری و همیشه استفاده کنی.نصب کردن wamp از نصب کردن پیش پا افتاده ترین برنامه ها هم راحت تره.اونوقت شما می گی که بری mysql و apache و php رو جداگانه نصب کنی.
من ترجیح میدم که wamp رو نصب کنم.اصلا دلیل وجود این برنامه ها واسه راحت کردن کاره.
نقل قول:
دوست عزیز اشتباه نیست.شاید نظر شما بهتر باشه.باید دید بین انتشار ورژن جدید php و نسخه wamp که اون رو داره چقدر زمانه.
پیشنهاد شما خیلی هم خوب نیست.هر بار که می خوای نصب کنب زحمت نصب و ست کردن اینهمه رو بکشی که اگر احیانا یه روزی php جدید اومد شما زودتر نصبش کنی.نصب کردن ورژن های جدید هم همیشه یه جور نیست که یه بار یاد بگیری و همیشه استفاده کنی.نصب کردن wamp از نصب کردن پیش پا افتاده ترین برنامه ها هم راحت تره.اونوقت شما می گی که بری mysql و apache و php رو جداگانه نصب کنی.
من ترجیح میدم که wamp رو نصب کنم.اصلا دلیل وجود این برنامه ها واسه راحت کردن کاره.
ببینید این درست نیست که به علت ورژن جدید باید php رو خودتون کانفیگ بکنید و ...نقل قول:
موافقم.دلیل من اینه که چون خودم جدا نصب و تنظیم میکنم بعدا میدونم اگه مثلا" ورژن جدید php اومد چجوری با این ورژن عوض کنم یا این که تنظیمات php.ini چیه و..
اما چون بعضی از تنظیمات رو این نرم افزار ها انجام نمیدن خیلی ها که حرفه ای تر کار میکنن خودشون میان نصب میکنن و تنظیمات لازم رو خودشون انجام میدن
XAMPP رو نصب کنید .
کامل ترین پکیچ برای اجرای فایل های php
همچنین دارای میل سرور / ftp server / tomcat / perl هم می باشد .