مادربوردم دیگه درست میشه ؟صدا نداره
با عرض سلام خدمت همگی
من یه مشکلی پیدا کردم که واقعا اعصابم خورد شده
من شبا تا صبح بازی میکنم و مجبورم هدفون وصل کنم روزا اسپیکرو روشن میکردم و مجبور بودم هر روز این فیش هدفونو در بیارم فیش اسپیکرو بزنم و برعکس و روزی4-5 بار اینکارو میکردم
حالا بدبختی اوردم
این دفعه که زدم هدفونو دیدم فقط از یک طرفش صدا میاد فکر کردم هدفونم خرابه بعد دیدم ای داده بیداد اسپیکرم دقیقا همین مشکلو داره رفتم سره xp گفتم شاید ویروسه جفت ویندوزا که با هم ویروس نمیگیرند دیدم اونم همین مشکلو پیدا کرده--کلا یه مدت بود مشکل داشت و جا فیشش یه کم گشاد شده
حالا چی کار کنم ؟درست میشه ؟دره کیس رو باز کردم دیدم این که فیشا بهش وصل میشند رو نوشته foxcom مادربوردم هم asus-p5ql-se هست
حالا درست میشه ؟نمایندگی نمیخوام ببرم چون یک ماه طول میکشه تا درستش کنند شدیدا احتیاج به کامپیوتر دارم 1 روزم نمیتونم لنگ بمونم ؟هزینش بالاست ؟به احتماله چند درصد درست میشه ؟هر کسی میتونه درستش کنه با باید کل اصفهان رو بگردم؟
یه نصیحتی هم به همه بکنم که هیییییییچ وقت دیگه سراغ این asus آشغال مزخرف نرید که از این مارک آشغال تر نداریم رفیقم رایترشو گرفت بعد 2 ماه سوخت این از مادربورده من گرافیکمم asus هست فنش سوخت نه نمایندگی قبول کرد نه دیگه فن مثلش گیر اومد خودم یه چیز بهش خوروندم--اورکلاک هم خواستم بکنم شدیدا محدودیت توی اور داشت