چطور میشه پسورد یه فرد را بدست اورد
Printable View
چطور میشه پسورد یه فرد را بدست اورد
نقل قول:
سلام..
يعني به همين راحتي دوست من..؟
سلام
یه سوال خیلی مهم
زمانی که می خواهم وارد فیس بوک شوم پس از وارد کردن ایمیل و گذرواژه با این پیغام روبه رو می شوم :
راهی برای تایید کردن را برگزینید
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
بعد دیگر هر کاری که می کنم نمی توانم وارد صفحه خودم شوم و تا وقتی که مراحل این کار راطی نکنم این جریان ادامه دارد
کمکم کنید .
اگر می شود جواب رو هم به این ایمیل ارسال کنید:mehdic7r7@yahoo.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ديگه سوال در مورد فيس بوك نيست كه ! در باره ي هكــِ:31:نقل قول:
سلام هنگام فرستادن پیغام دوستی این جواب رو به من مده فیس بوک
Because sending requests to strangers is considered spam, your friend requests have been blocked for 4 days. Please visit
the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to learn more or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] if you believe we've made a mistake
ممنون
سلام
یه سوال خیلی مهم
زمانی که می خواهم وارد فیس بوک شوم پس از وارد کردن ایمیل و گذرواژه با این پیغام روبه رو می شوم :
راهی برای تایید کردن را برگزینید
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
بعد دیگر هر کاری که می کنم نمی توانم وارد صفحه خودم شوم و تا وقتی که مراحل این کار راطی نکنم این جریان ادامه دارد
کمکم کنید .
اگر می شود جواب رو هم به این ایمیل ارسال کنید:mehdic7r7@yahoo.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از تاپیک جامع فیس بوک برای طرح سوالات مربوط به این سایت استفاده کنید.
» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]