شرمنده نمی دونستم واسه فروش سیستم باید کجا برم به نظرتون اینو چند بفروشم خوبه
cpu1.8 fullcach
main asus p4
ram256
graphic geforce128(5200)
یه مانیتور هم هست 17 lg که flatیا flatron نیست از همون crt هاست
اگه نیازه بگین تا مدل دقیق مین رو پیدا کنم
Printable View
شرمنده نمی دونستم واسه فروش سیستم باید کجا برم به نظرتون اینو چند بفروشم خوبه
cpu1.8 fullcach
main asus p4
ram256
graphic geforce128(5200)
یه مانیتور هم هست 17 lg که flatیا flatron نیست از همون crt هاست
اگه نیازه بگین تا مدل دقیق مین رو پیدا کنم
فک کنم فقط مانیتورشو ازت بخرن اونم 30 تومن بقیشم شاید رو هم 20 تومن بردارن
آقا منم سیستمم مثل مال شماست cpu هم 1.7 celeron هست اتفاقا توی همین فروم هم نوشتم گفتن نهایتا 80 تومن میفروشیم....به نظر من که ارزش فروختن نداره یهنی دستت رو نمیگیره....اگر جا تو خونه زیاد داری نگه ش دار و الا یا بدش به فامیلات و یا اهداش کن به یه مدرسه. با تشکر.نقل قول:
كاملا باهات موافقم. من cpu 2.4 intel رو داشتم (celeron) هر جا زنگ زدم نمي خريدن. يكي گفت 10 تومن بر مي دارم !نقل قول:
آقا منم سیستمم مثل مال شماست cpu هم 1.7 celeron هست اتفاقا توی همین فروم هم نوشتم گفتن نهایتا 80 تومن میفروشیم....به نظر من که ارزش فروختن نداره یهنی دستت رو نمیگیره....اگر جا تو خونه زیاد داری نگه ش دار و الا یا بدش به فامیلات و یا اهداش کن به یه مدرسه. با تشکر.
با يه رم 1گيگ و گرافيك 256 گفت روي هم 40 تومن !:13:
يكي گفت بايد يه چيزي هم بهمون بدي تا ازت بگيريم !!
منم تو فكر اينم كه ببرم يه جايي ولش كنم!! (كامپيوتر سر راهي ) !!!!!!!:31:
ولي مانيتور رو حدودا 40-65 مي خرن.
موفق باشي:10:
نه مانیتور رو اینقدر هم نمیخرن...عموی من مانیتورش همین بود تازه به دوستش هم فروخت 50 هزار تومن.نقل قول:
من مانیتور همینطور داشتم پارسال 45 فروختمش رفت از دستش راحت شدم:31:.
یعنی واقعا مانیتوری که فلت نیست رو 45 می خرند؟
ااااا پس کیس رو نگه میدارم اگه مانیتور رو بتونم خوب رد کنم بازم خوبه...کل سیستم رو اگه یه دفعه رد کنم جدی هیچ جا نمیخره:31:
بابا همین الا من با این سیستم کار میکنم عالی هم جواب میده:31::31: عجب دورانی شده ها ا ا ا
به نظر من به صورت خیریه به مدرسه ها و .... قسمت ها
ثواب هم می بری:31:
چون زیاد ارزش فروش رو نداره
کلش رو 80 بفروشم اگه بشه خوبه؟!!
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
آره درست میگین یه قیمت میگیرم اگه دیدم اینجوری بز میخرن...همون بهتر که بدم به یه مدرسه ای چیزی...